söndag 24 november 2013

Helgen kan sammanfattas med två ord - fotboll och kalas! I går var vi i Billesholm där det var fotbollscup och Gantofta ställde upp med två lag. Ååååååååh GANTOFTA!


Min fina påg brinner för fotbollen och det är riktigt roligt att se lagets utveckling. De har gått från att jaga bollen till att spela fotboll!


Lite vila mellan matcherna och så fick energidepåerna fyllas på. Det är tufft att spela fem matcher på raken utan mycket vila.

Max är inte intresserad alls av fotbollen så han roar sig med kompisarna under tiden.

Markus lag spelade två lika, en vinst  och två förluster, ett bra resultat som grabbarna och tjejerna ska vara riktigt nöjda med. Efter matcherna var det prisutdelning!

Det är lätt att hitta Markus bland alla barnen, han är alltid längst av alla!



När vi kom hem blev det träning och dusch innan vi körde till Ella och Marcus för att fira Marcus som fyller år i veckan. Redo för kalas!
Vi hade en supermysig kväll, åt tacos och spelade spel.
I dag har vi varit på fotbollsavslutning med Gantofta IF, jag är ju "lagmamma" för P9 så jag var på plats någon timme innan det började, för att fixa med fika, lotterier etc. Klockan 13.30 kom alla föräldrar och barn.
Philip Warren Gertsson kom och visade lite freestyle fotboll och delade sen ut priserna.
Markus lag!

Markus fick träningspris i år, fick sitt första förra året, (delas ut till den eller dom som tränat flest gånger under året) och hans kommentar säger allt "Zlatan har fått guldbollen 8 gånger, jag ska ha träningspriset 8 gånger!"
Älskade Markus, du kommer nog gå långt!

När vi var klara på avslutningen körde vi till Nickes syster Camilla för att fira Hannahs 17-års dag. Ännu ett mysigt kalas med familjen där det bjöds på god mat och många skratt.

Fotboll och kalas, en härlig helg med mina fina!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar