onsdag 30 juli 2014

 Det här härliga gänget kom i måndags för vår årliga Gantofta-träff som är varje sommar! Vi var fem mammor och åtta barn i år, det fattades dock två av barnen i sällskapet. Vi fann varandra på internet för ca 11-12 år sedan då vi ville bli föräldrar men alla hade olika svårigheter som gjorde att detta tog tid. En stark gemenskap växte fram och vi har stöttat varandra oerhört mycket.

Vi njöt av sol, bad, lunch och massor med prat och skratt. Det blev mycket mys med lilla Vilmer som är senaste tillskottet!




 Tack för en fin dag och för att ni ännu ett år tog er tid att köra från Malmö, Småland och city!

I går var det dags för Köpenhamn och Tivoli med Filippa, Fredrik, Noah och Sam. Båt och tåg tog oss dit så vi var där vid 11.30
 Sam bjöd mig Digestive kex!
 I strålande sol, tack och lov finns där mycket skugga på Tivoli, åkte vi karuseller hela dagen och kvällen!
 Intogs ett och annat...



 När jag och Markus köade för en av dom populäraste karusellerna, så small det till riktigt galet högt. Vi var nästa på tur att komma på men dom som hade åkt då det small kunde inte komma av...Jag har ingen aning om hur länge dom fick sitta för vi gick efter en stunds väntan och vi var inte så sugna på den ändå....

Max och Noah åkte lilla nedsläppet och plötsligt så fastnade den! Där satt dom och det fick tillkallas mekaniker för att få ner dom. Ingen fara skedd då dom inte satt så högt så vi kunde stå och prata under tiden.

Lite lek och spel hanns med...
....och snygga vinster trillade in!


 Vi började resan hem vid 21.30 och rullade lagom trötta in på Fältgatan strax innan midnatt. Tack Lövgrens för en rolig dag!

I dag vaknade vi till duggregn och det kändes faktiskt skönt. Lite plock inne som kommer efter när det är fint väder och jag lätt väljer bort städ och tvätt :-) Vi gick loss på garderoberna i källaren och kan konstatera att vi kan värma en och annan hemlös i vinter då vi kommer att lämna in dessa plagg till behövande.
Ett litet besök till Väla blev det också och sen tränade jag i källaren och Nicke sprang 2 mil. Japp, jag lever med en Löp-galning!

Nu ska vi snart se film och mysa med grabbarna, har en extring i kväll då Oscar sover över hos Markus.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar