fredag 1 augusti 2014

Semesterlunken pågår och det är lugna, mysiga dagar. Vi pysslar hemma, solar lite, kör något ärende och gör det som vi känner för. Ganska tacksamma över att det inte är 30 grader varje dag, grabbarna är så mätta på den extrema värmen så nu tycker dom det är lite bättre.

I går kväll var vi hos Julia och gosade med Mio! Det är verkligen en annorlunda kise men ju mer vi träffar henne desto mer börjar vi vänja oss och hennes personlighet är ju för skön!



I dag körde jag till Väla själv kl 10 för att fixa naglarna. När detta var gjort kom Nicke och grabbarna ut så kikade vi lite på rean och åt lunch tillsammans. Jag köpte en regnjacka på Stadium, riktigt bra reapris från 1300 kr till 400! Max var nöjd med sitt inköp, alla har vi ju olika smak ;-)


"Har du rätt storlek Markus?"

 På vägen hem stannade vi på mammas jobb en stund och där måste man ju kika ner på lagret där truckarna kör...

Någon timme i solstolen blev det i eftermiddag....
.... och kanske det var bäst att hålla sig ute så jag slapp se röran på Max rum?!

I kväll gick vi grannarna för att kika på valparna som Kajsas hund har fått. Det blev poolbad,  hundgos och massor med hundterapi för Max som är lite rädd för hundar.

 






Sex härliga valpar och fem av dom ska snart åka vidare till nya hem, men en stannar hos Kajsa så vi kan nog gosa mer en annan dag :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar