onsdag 10 april 2013

Halvtid! Redan onsdag och jag undrar lite var dagarna har tagit vägen. På jobb har vi galet tempo, massor att göra men med fina kollegor och goa skratt så fixar vi det mesta! Jag älskar verkligen mitt jobb, det är ett privilegium att tycka det är roligt att köra till jobb varje dag.

I måndags bjöd vi hem Filippa, Fredrik, Noah och lilla Sam. På påskafton kom Sam till världen och vi ville fira tvåbarnsföräldrarna och nyblivna storebror Noah, så det blev grillat hemma hos oss och lite paket till Noah. Tycker det är viktig att man lägger fokus på syskon, gratulerar till att barnet har blivit storebror eller storasyster. Hjärtat smälter och jag blir så glad över ännu ett mirakel. Välkommen till världen Sam!


I går blev det inte någon innebandyträning, känns som att jag får lägga det på hyllan denna terminen pga muskelskadan. Det värker varje dag och jag kan inte göra några spurter eller snabba stopp som innebandyn innebär, men jag får fortsätta med crosstrainer och promenader och hoppas på det bästa.

Jag var däremot på ett möte i går med ett gäng andra lagmammor i fotbollsklubben. Vi planerade kioskinköp, pratade om bemanningsschema inför A-lagsmatcherna och andra saker som ska fungera. Nicke kommer att fortsätta vara hjälptränare för P9 men eftersom han även tränar grabbarna i innebandy och har bmxen så kan han inte längre ha huvudansvaret för fotbollen. Men nu är de tre som ska hjälpas åt och då kan laget finnas kvar.

Nu väntar jag på att Nicke ska komma hem, han har varit med Henrik och fixat lite, se färdigt "Greys" och sen hoppa i säng!

1 kommentar:

  1. Det gläder mig att du känner så för ditt jobb, jag känner likadant (för det allra mesta i alla fall så länge den positiva stressen inte övergår till negativ stress för då är det tufft). Man tillbringar ju så mycket tid på jobbet så det vore ju hemskt om man vantrivdes!

    Är helt övertygad om att det nya som väntar kommer bli jättebra, även om det känns lite nervöst nu. Du och J kommer sköta företaget tipptopp och få det att blomstra vidare. Ni har den rätta inställningen och "geisten" som krävs och ni kan branschen!

    KRAM

    SvaraRadera