måndag 11 januari 2016

Nu har vi plockat ner julen och det fick bli lite nytt i vardagsrummet, krukor och växter inhandlades och det känns så fräscht efter adventsstakar och julstjärnor som tappat nästan alla bladen. Nu kan det lika gärna bli vår (eller massor med snö - inget mellanläge med regn och dimma)!


Sista jullovsveckan bjöd på lite kortare arbetsdagar så att grabbarna inte blev hemma själva så mycket, massor med förkylningsbaciller som bosatte sig hos Nicke, mysig och god trettonafton-middag, fotbollscup och ett kalas till.

Vår stora familj bjöds på fantastisk middag hos pappa och Lena på trettonafton. Vi blir så bortskämda med god mat, fint dukat och en mysig stämning. Där var inte mycket fläskestek kvar när vi var klara!




I lördags var det dags för fotbollscup i Malmö och vi körde dit i två bilar till samlingen strax innan kl 11. Fortuna spelade riktigt bra fotboll som tog dem ända till semifinal! Markus fick gjort två mål och det var en riktigt spännande dag.



Jag och Max lämnade Malmö strax efter kl 16 (Nicke och Markus körde hem efter kl 20) för att kunna vara med och fira storasyster Malin och systerson Albin. En 45-åring och en 18-åring, grattis ännu en gång fina ni!



I går hade vi en riktigt slapp söndag hemma nästan hela dagen, det vara bara Max simning som fick oss utanför dörren. Vi har nu en "bronshaj" som dessutom går själv på killarnas omklädningsrum och DET var stort för honom. Att känna att han klarade sig själv med kläder, låsa skåpet, duscha och få alla sakerna med sig hem igen. Ett "mamma-moment" när han kom springande ut och sken som en sol då han hade klarat detta själv!

I dag var det ingen lätt match att få upp grabbarna........

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar