måndag 29 augusti 2016

Sommaren kom tillbaka i helgen och graderna landade på 27 i skuggan i fredags! I lördags var det premiär för Markus att spela 11-manna match med laget som är ett år äldre. Det är otroligt stor skillnad att börja spela på full planstorlek mot halva som dom gör i 7-manna. Markus är back och det gick bra även om han tyckte att det var lite skillnad på att spela på kanten mot mitten som han brukar. Det blev vinst med 4-2.




Efter matchen blev det svettigt jobb i trädgården och vi fick planterat en bit tujahäck. Där har tidigare varit stora buskar som dragits bort, sen hade vi odlingslådor där och nu ville vi få bort dessa och ha en häck hela vägen.


Nu får sol, vatten och år göra sitt...


Vi var bjudna på en grillfest i lördagskväll och jag fixade en korg med massor med godsaker som var gemensamt från oss, Julia och Hasse.


Redo för grillfest i underbart väder!


I söndags förmiddag var det matchdags igen för Markus, denna gången i vanliga 7-manna serien och det blev vinst med 6-3 denna gången.


Efter en varm och solig eftermiddag blev det riktigt mörkt med ösregn och åska så det blev till att hålla oss inomhus. Jag bakade tre björnbärspajer (grannarna kom med måååååånga bär), en choklad/tosca kaka och middagen blev skinkstek med många goda tillbehör. En rikigt söndag!


Markus städade och fixade på sitt rum och "stylade" om ena väggen och fixade belysning bakom hans byrå - grabben har talang ;-)

Max har blivit förkyld och då kom astman som ett brev på posten. Lilla gubben hostar massor men han inhalerar och det brukar ta någon dag innan det blir märkbart bättre. I morgon ska astmasköterskan ringa upp mig och så får vi se om det behöver göras några justeringar på medicin etc.

I eftermiddag var jag, Max och Markus och klippte oss. Markus testade lite nytt med rakat på sidorna och behöll längden upptill och det kan han lägga lite hur han vill. När han spelar match sätter han numera upp håret - NÄR blev han så stor och medveten? Fina påg!





Jag klippte topparna och fick en inbakad fläta och Max blev av med sitt burr!


Veckan bjuder på sjukgymnastbesök i morgon för mig, en friidrottsdag på onsdag för Markus, Max får ta det lite lugnare och inhalera vidare, Markus har match på fredag och på lördag smäller det - Helsingborgs maraton för Nicke!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar