lördag 1 oktober 2016

Oktober är här och det blir väldans konstigt att vi nu kan säga "nästa månad sätter vi upp adventsstakarna" och så har vi strålande sol och varma grader! September har verkligen levererat och vi fick ju nästan en hel sommarmånad extra.

Terminen är i full gång och framför allt Markus har ganska mycket läxor och prov som han fokuserar riktigt bra på. Det är första terminen med betyg och han har även börjat med spanska. Han tränar fotboll tre gånger i veckan och har match på helgerna, tycker han är duktig på att planera sitt skolarbete så att han hinner med.

Max har sin simskola och det nöts längder med bröstsim, crawl, ryggsim och delfinkickar. Han tränar tisdagar och Markus tränar mån, tis och tors - och vi kör, tittar på träningar och älskart!


I går inledde vi helgen med en runda i Råådalen, jag och Nicke gick och Max och hans kompis cyklade.




 Man kan hitta bra stretching-ställen lite här och var om man får ett behov...

I dag hade Markus match i Kågeröd och vi njöt av härligt väder, bra match och lite godsaker till vissa!



Det blev vinst med 8-2 och laget har hittills vunnit alla sina matcher i serien. Fantastiskt bra fotboll från ett gott gäng.


När vi kom hem blev det en 6 km runda med backar, riktigt skönt att löpningen fungerar ganska bra och jag har inte lika ont efteråt.


Det blev clubsandwich till middag - Max absoluta favorit (går dock hem hos hela familjen) och sen soffan.


Vi såg en film som var baserad på en verklig händelse och den var riktigt bra. Kan absolut rekommenderas.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar