lördag 14 februari 2015

I går var det dubbelt upp i kalas, Markus var bjuden på Laserdome-kalas för en klasskompis och det var kalas hemma hos Ella och Marcus för att fira Gabriel och Julia. Vi körde och hämtade Markus när hans kalas var slut så att han också kunde träffa kusinerna. Det blev fika, prat, goa skratt och en mysig kväll, tack familjen Johansson!


Victor och Max!

Markus och Gabbi!

I dag har jag gjort ett städryck här hemma, dammråttorna ropade självmant efter dammsugaren och då är det illa. Markus har tränat fotboll och Nicke körde honom dit och begav sig sen själv i väg för att spela match. Jag och Max fick vänta en stund i bilen innan Markus var klar.


Nicke spelade match i Viken och vi körde dit och tittade så han skötte sig i målet. Tycker det är ganska fascinerande att det kan gå så långt mellan gångerna han spelar men när han står på plan så sitter det lika bra som när han var regelbundet aktiv.



Max och Markus sysslade med lite av varje under tiden vi var där...


När vi kom hem blev det varm choklad med grädde, något jag är barnsligt förtjust i fortfarande. Finns det något godare när man kommer hem och har varit ute i kylan?


Det blev lite mer städning, ett 30 minuters pass på crosstrainern och sen har vi ätit gott och håller Alla-hjärtans-dags-mys tillsammans här hemma. Max har på fritids pysslat ihop ett superfint hjärta till oss!

Ha en fin kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar