lördag 28 februari 2015

Vi inledde veckan med en skruttig Markus som var hemma i måndags och tisdags. Han hade feber i måndags och ont i halsen, men i tisdags var febern borta och han fick gå till skolan i onsdags. När han vaknade i torsdags morse hade han rejält ont i halsen igen så Nicke var på VC med honom för ett halsprov, men det visade ingen halsfluss. Dessa virus...

I Max klass arbetar de med kroppen och nu har de tillverkat en kropp med de olika kroppsdelarna. I går när jag hämtade Max berättade han att han hade gjort lungorna (lägg märke till de fingervirkade tarmarna!).



I torsdag var jag och fixade naglarna och denna gången fick det bli en ny variant!



I går kom det ett efterlängtat paket på posten, ett nytt Wii-spel med DJ-bord till. Vi har härmed fått en ny DJ in da house!



Vi var bortbjudna till Steffan och Annelinn i går och det blev lite olika färdsätt dit, vårkänslorna är framme! Max tog med pilbågar som han och N skulle leka med.
 


Vi blev bjudna på tacos och en himmelskt god glasstårta, grabbarna lekte och vi fick en mysig fredagkväll, tusen tack Steffan och Annelinn!

I dag körde vi till Höllviken för Markus skulle spela träningsmatch där. Jag och Max gick till en lekplats under tiden laget byta om värmde upp.




Det var en tuff match och det blev förlust med 4-1, men väl kämpat och det är riktigt roligt att laget spelar så många matcher innan serien ens har börjat.



Nu ska vi svida om och sen vankas det fest lite längre upp i Fältgatan, vi är fyra familjer som turas om att bjuda hem och det är lika trevligt varje gång. I morgon blir det jobb för Nicke, simskola för Max och så ska vi passa Melvina till grabbarnas stora glädje. Det tjatas om hund ganska ofta här hemma men vi nöjer oss med att passa vår vita, fyrbenta vän!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar