onsdag 15 juli 2015

I dag är det 15 år sedan vi gifte oss i Raus kyrka och hade bröllopsfest på Ramlös värdshus. Vi har egentligen inte firat bröllopsdagen något speciellt genom åren, det har varit dagen vi träffades som varit lite mer "magisk" eftersom det är så många år sedan och vi har varit oskiljaktiga sedan 21 november 1992. Men visst är det lite extra roligt att det är kristallbröllop i år!

Vi fick riktigt fint väder på vår dag....


Daniel och Micke var bestmen och Louise min tärna. Jösses Lollan, vi har hängt ihop i en väldans massa år nu, min fina vän!


Vigsel i Raus kyrka.



Vi hade verkligen ett "klassiskt" bröllop med allt som hörde till. Fin bil med blommor, middag på värdshus, tal, sång och dans.


Min fina pappa!

Jo då, min man drack gul läsk på bröllopet!


Fina mamma!

Valsen klarade vi oss igenom....

Underbara lillasyster...


....och lika fina storasyster!


Massor med fina presenter och många finns kvar än i dag. Bosse och Karin, er spagettigryta håller än i dag och resväskorna från svärföräldrarna var med senast vi var i Turkiet!


En härlig dag som vi fick den stora glädjen att fira med familj och vänner.


Lite bus hade våra vänner ordnat så fint där vi bodde......kaviar i tandkrämstuben, 100 pappersmuggar fyllda med vatten på sovrumsgolvet, färdigblandad oboy i mjölkpaketet, folie över toan.....


Tack Nicke för alla åren som gifta, framför allt tack för att du har varit min bästa vän alla dessa år. Och jag tycker minsann du blir snyggare för varje år som går ;-)


Grabbarna vi har är det finaste livet har gett oss och jag är tacksam för varje dag med er tre, älskar er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar