söndag 5 juli 2015

I fredags var vi på Råå vid bryggan och badade några timmar i sällskap av Nickes föräldrar. Vi badar gärna vid brygga och slipper sanden och med våra baddjur till barn så ska det helst finnas en brygga att hoppa från!

 
Vi älskar solen men alla fyra använder solskyddsfaktor 30-50 hela dagarna och skugga då och då är ett måste för alla när man är ute hela dagarna.


Det var festival i stan med lite uppträde under helgen så vi körde in i fredags kväll för grabbarna ville kolla på Samir och Victor. Max var riktigt laddad!




(Jodå, Markus är alltid med men han vill sällan vara med på bild och det accepterar jag och han var bla längst fram ett tag också innan han kom tillbaka till oss igen).

Härliga killar som bjuder på sig själva och tar sitt kändisskap med en nypa salt "vad gör vi nu, vi har ju bara tre låtar? Ok, vi kör dem en gång till och tack till alla föräldrar" Underbart att dom förstår hur många barn och ungdomar som älskar deras låtar och stil, men jag lovar att många föräldrar (inklusive vi) stod och gungade med rätt rejält!



I går körde vi till Kvickbadet och vi blev ett stort gäng. Ella, Marcus, Gabbi, Julia, Victor, mamma, Jacob, Camilla och Peter, så vi tog några kvadratmeter brygga tillsammans! Det var inte många minuter som vi var uppe från vattnet för lite mat och dricka, det badades i princip hela tiden.




Lånade några hoppbilder från Ella - syskonen Johansson i plurret samtidigt!


Ser ut som jag höll för ögonen, vilket nästan behöves i början då Max också hoppade från bryggan ut i det djupa vattnet. Skönt att han kan simma så bra nu, dock lämnar vi inte barnen utan tillsyn en minut på ett sådant här ställe, en olycka händer så lätt. Max på väg upp på stegen och Victor som hoppar.


Vi avslutade kvällen i vår trädgård med grillat, studsmatta, ödlejakt och poolbad.


I dag gick jag raskt ner till havet där jag mötte upp Nicke och grabbarna. Det är ca 5 km dit och den biten kändes tuff i 30 graders värme, märks att man inte är van vid dessa graderna. Men skönt att få röra på sig!


Barnen letade och fångade småfiskar och Markus snorklade runt med håven.


Gabbi och Julia tar hand om fångsten.


Syskonen Johansson, båda var flitiga och sprang vars en runda i värmen.


Lite skuggmys!

Nu är det väldigt lugnt hos Johanssons, kan väl säga att vi håller siesta. Källaren är sval och där befinner sig Nicke och Markus, Max spelar lite Wii och jag har doppat mig i poolen otaliga gånger för att få ner temperaturen. I morgon ska vi ta en roadtrip till Båstad har vi tänkt och sen får vi se vad resten av veckan har att erbjuda!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar