söndag 18 oktober 2015

Vi har haft en lugn helg (i våra mått mätt) och vi har haft mycket tid tillsammans alla fyra. Max inledde helgen med ett maskeradkalas och han var en ninja!



Jag, Nicke och Markus åt en god middag tillsammans och sen blev det en film. Max kom hem, nöjd och glad och kröp ner i vår säng och tittade lite på tv innan det var läggdags.

I går bakade jag scones till frukosten och när vi hade slappat här hemma uppåt förmiddagen körde vi till Väla. Max hade presentkort sen han fyllde år och det ville han så klart använda.


Det blev lunch på Subway - vissa är lättare att fotografera....


.....än andra!


Lite inköp inför Halloween blev det också.


När vi kom hem började jakten på "bugs"......



Jag snörade på mig skorna och gav mig ner i Råådalen och sprang 7 km, sen höll vi lugn lördagkväll i sällskap med Julia som kom ut. Vi såg filmen "Mad Max - Fury Road" och vi kan väl säga att den var heeeeelt crazy men absolut sevärd just därför!

Vissa tokade sig på annat vis......


I morse körde Nicke och Markus till Bjärred 6.45 men jag och Max körde ner lite senare för att det inte skulle bli för många timmar för Max att sitta där. Hans fotbollsintresse är lika med noll, men han kan absolut gilla att åka i väg i några timmar, fika, spela lite på sin telefon och bara "vara med" på sitt vis.

Fortuna hade med två lag och Markus spelade totalt fyra matcher. Ibland i svart tröja....


....ibland i röd!

Max han hade sin stol och var hur nöjd som helst.


Grabbarna spelade 2-2, 3-3 och förlust med 4-1 och sen blev det 2-2 i första slutspelsmatchen. Den fick avgöras på straffar och där åkte dom tyvärr ut. Skit med straffar, det är nästan rena rama lotteriet kan jag tycka och det är SÅ synd om den eller dom som missar. Stor press, men dom är duktiga på att hantera det, förmodligen betydligt bättre än deras nervösa föräldrar.....

Nicke fick köra ifrån cupen efter två matcher för att springa Åshöjdenloppet där han skulle försvara sin vinst sen förra året. Det var riktigt, riktigt roligt att få samtalet när han var klar och vi kunde konstatera att han vann i år med!! Jag är så grymt imponerad över dig älskling - stort grattis!

5,5 km på tiden 20.48!


När vi kom hem var alla fyra sugna på mer luft så det blev en härlig 5 kilometers runda i Råådalen. Grabbarna cyklade och vi gick.



Mot slutet av rundan hittade Markus en fotboll i ån, långt ner från stigen......


Det var en bra bit ner och riktigt brant, men finns där en boll och man heter Markus så ska bollen med hem! Han är längst ner och tog sig ut på en liggande trästock.....




Lite svettigare, nästan plumsad (bara nästan) och väldigt glad är han nu en boll rikare!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar