fredag 25 december 2015

Julen när den är som bäst.....umgås med familjen, alla är friska, massor med gott att äta, lyckliga barn och ledigheten. Vi har haft en härlig julafton och lika mysig juldag. I går var vi hemma hos oss med Nickes familj och alla dök upp lagom till Kalle Anka.




När vi kikade ut upptäckte Max att tomten hade lagt en säck med julklappar på taket - kanske från släden??



Markus och Max hjälptes åt att dela ut alla klapparna, både dom som tomten lämnat och dom andra som redan låg under granen.


Sen kunde ÄNTLIGEN alla julklappar öppnas....


En av alla Max julklappar var roboten I-que och det är en rolig sak som man kan ställa frågor till, spela mot och säkert tusen andra saker som vi ska lära oss, via en app i mobiltelefonen.


Markus och Gabriel fick vars en ny mobiltelefon och jag tror aldrig jag har sett Markus så glad över något tidigare (han har haft begagnad telefon som han själv betalt och är inte bortskämd med nya mobiler). Lyckliga killar!

Massor med god mat...


...och julklappsspelet!

Lite senare framåt kvällen överraskade vi mina fantastiska svärföräldrar. Inger och Bosse som firar 50 års bröllopsdag på nyårsafton, men då är vi inte samlade alla så därför tog vi tillfället i går att göra detta. Lite bubbel i glasen....


....en och annan tår och i present fick dom ett par ljusstakar i glas som bla var graverade med deras datum. Härligt med 50 år tillsammans!!


I dag körde vi till Klöva på Söderåsen där Malin och Janne har sitt mysiga torp. Vi gick en lång, härlig runda i skogen och det var riktigt skönt med frisk luft och härliga omgivningar.


Det var spångar, stenar, grenar, mossa och annat att kliva på...



Markus längst upp på stenarna.



Riktigt brant på sina ställen, mamma och Malin i backen.


Ett riktigt högt torn på en av dom högsta punkterna på åsen, jösses vilken utsikt!




Tillbaka till torpet med ett hungrigt gäng, den lunchen satt fint!



En supermysig juldag i Klöva - tusen tack för att vi fick komma och mysa i dag!

På vägen hem stannade vi till på Media Markt och Markus kunde köpa sin gopro kamera med tillbehör. Han har sparat och önskade sig pengar i julklapp så nu äntligen kunde han köpa den. Jag och Max har spelat hans nya spel, Nicke sprang en liten runda och nu blir det fortsatt mysig juldag i soffan, tvmys och lite gott på bordet. Precis som julen ska vara...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar