söndag 20 december 2015

Veckan efter 40 års dagen och veckan innan jul har bjudit på jobb....


....min första mammografi.....


....invigning av min KitchenAid.....


...och "naken-marsvins-passning" då lillasyster har åkt på semester....


Helgen har varit mysig och i går var vi i stan för att lämna kläder och leksaker, till barn som har det betydligt sämre än vad våra har. Vi valde att tänka på barnen när vi samlade ihop kläder här hemma och ordnade några julklappar, men insamlingen var för alla utsatta människor som behöver hjälp.




Det blev en julbio, vi såg "Tsatsiki, farsan och olivkriget" och det var en mysig film.


Det är otroligt vackert i stan nu i jultider...


I dag har vi haft adventsfrukost i soffan, såg julkalendern med alla tända ljusen.


När vi var klara med långfrukosten körde vi till Ikea för att inhandla lite av dom nya möblerna vi skulle ha. Vi är inne på vitt och nu åker allt i ek ut (skönt att bord och stolar blev sålt ) så blev det en ny vit byrå i hallen. Vi försöker hitta lite "nättare" möbler då vi har ett litet hus och det blir så mycket luftigare!


Den förra....

MEN....så tänkte vi om (har en klok man som kom på detta i stället) och det blev den låga "Malm" i svart, med glasskiva uppe på vid matplatsen i stället. Alltså inte vitt som vi först tänkt här också och vi blev supernöjda!


När man gör en sådan här förändring så innebär det att man skruvar möbler i timmar, sen måste man flytta möbler runt i hela huset (dom gamla byråerna skulle ner i pannrummet/gymmet till massor av extra förvaring och en till Markus rum för hans kläder) och sen åker man på städning och sortering i fler timmar - och vi är inte färdiga än. Men det blir bra i slutändan!
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar