söndag 6 mars 2016

Vi har verkligen varit förskonade från baciller och sjukdomar i höst och vinter, men en liten sväng vabb fick det bli för Nicke som varit hemma med Max torsdag och fredag. Natten till torsdag fick Max feber och så åkte han på en rejäl förkylning. Dock blev det inte mer av febern och han piggade på sig igen ganska bra men är galet snorig, mycket mys i soffan blir då!


 I fredags blev det en promenad till affären med grabbarna när jag kom hem och jag lyckades få dom att fastna på samma bild, inte så ofta nu för tiden!

 
Vi såg den åttonde och sista Harry Potter filmen i fredags kväll och det första Max sa när den var slut "nu kan vi börja om från början och se alla igen tillsammans" Då har han ändå sett alla flera gånger om själv, han tröttnar icke...

I går hade vi en lugn och mysig lördagsförmiddag och Zack fick komma ut och rasta sig på Max rum. Han har blivit lika tam som Messi var, det trodde vi inte i början att han skulle bli.
 

Jag och Max satte oss och började träna på att skriva med små bokstäver och han tycker det är så roligt att kunna skriva på sin tavla och sen sudda och göra om igen.


Övning ger färdighet och stolt som en tupp visade han sen upp alla våra namn med stor bokstav i början, sedan små och givetvis punkt :-)


Klockan tolv hade Markus match och det blev vinst med 7-2. Fotboll spelas inte bara när det är sommar och varmt, det spelades även när det är 4 grader och isvindar.


Det blev lunch på McDonalds och när vi kom hem gick jag och Nicke powerwalk i skogen, backe upp och backe ner i en timme. Det är riktigt skönt att gå riktigt raskt tillsammans, komma ut och njuta av skogen och hinna prata med varandra. Love it!


Det blev Mellomys i sällskap med Ella, Marcus och barnen och vi hade en mysig kväll tillsammans. I dag har Nicke jobbat och jag och grabbarna har haft en lugn förmiddag med lite Vasalopp och Max höll på att skriva på tavlan igen. Stolt kille och nog ännu stoltare mamma! Det är en ny värld när man ska börja använda små bokstäver.


Markus har haft match i Eslöv och det är ju inte så roligt för Max att hänga med och titta på fotboll när snön vräker ner, men vi körde till McDonalds där han åt glass i väntan på att matchen skulle börja (Markus hade samling en timme innan matchstart).


Ut i snön och heja på storebror!




Riktigt bra kämpat av laget som vann med 6-2. Bollen kunde knappt rulla i snön, fötterna blev iskalla i fotbollsskorna och det gick knappt att se för snön som piskade dem i ansiktet men alla kämpade på och det blev en vinst som belöning!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar