torsdag 28 maj 2009

Sommarplaner!

Denna sommaren har vi massor med roligt inplanerat och almanackan har fyllts med anteckningar. Nästa helg kör vi till Stockholm där vi ska bo hos D, H och lilla E, eftersom Nicke ska tävla i Svenska Cupen deltävling 3 & 4. Vi kör upp på fredagen och hem på måndagen och vi ska även hinna med att träffa min favoritstockholmska Lilian och ett besök på Gröna Lund. Lite nervöst att köra så långt med barnen, framför allt Max som man inte kan muta med dvd och godis...

Sen rullar det på med lite bmxtävlingar och under Nickes semester veckor 27-29 kör han upp en helg själv till Stockholm, tror inte vi orkar med en runda till med båda barnen. I vecka 29 ska vi till Legoland med familjen S och det ser vi också verkligen fram emot. Har bokat ett hus som är stort för båda familjerna. Roligt att deras tvillinggrabbar är lika gamla som Markus.

Den årliga "mamma-barn-träffen" i Gantofta ser också ut att bli av i år igen. Vi som lärde känna varandra via internet för flera år sedan (då vi inte hade barnen) ser till att träffas hos mig varje sommar då vi pratar massor, ser barnen leka, äter brieost och någon kaloririk dessert!

Fler bmxtävlingar rullar på och vid en av dem ska vi bo vid Askim strand i Göteborg där det blir Liseberg på fredagen och tävlingar lördagen och söndagen. Då ska även Nickes föräldrar, svägerskan Ella, kusin Gabriel och lillsyrran Julia med. Då kommer våra sparade pengar äntligen till användning - de som ligger i en petflaska i köket! Vi lägger pengar i den så att Markus får se att man måste spara för att kunna göra roliga saker, det går inte bara att köpa, köpa och köpa som han tror. Är det något vi har ont om just nu så är det pengar, man blir inte så rik på föräldrapeng, men man kan göra ganska mycket för inte så mycket!

Det kommer bli en härlig sommar med sol, bad, många grillningar, flera tävlingar och massor med härliga träffar med familj och vänner.

2 kommentarer:

  1. Ja det ska verkligen bli kul med mamma-barnträffen. Sedan verkar ni ju ha ett fullspäckat schema i sommar.

    Kram

    SvaraRadera
  2. Ja våra träffar är ju ett måste om somrarna nuförtiden. Ingen sommar utan Gantoftaträff!

    Kram

    SvaraRadera