tisdag 1 juli 2014

I dag var himlen grå när vi körde till Legoland men det kändes ok med 10 timmar fint väder igår. Hade vi haft regn hela gårdagen hade det nog varit sparsamt med positiv energi idag.

Vi hann med några attraktioner och skulle precis åka en berg och dalbana när regnet kom, men med regnet försvann folket och köerna blev obefintliga! Max har förvånat oss lite, han har åkt allt, från värsta berg och dalbanorna till spökslotts-turer!


Vi gick runt i ca tre timmar och alla "blöta" attraktionerna passade bra med regnställen på! Vi var förvånade över hur lite folk som hade regnkläder med, dom flesta stod dyngsura och skulade under tak, andra försökte hålla sig torra i tunna ponchos med Legoland-reklam på...

Tummen upp för obefintliga köer!



Vi kände oss klara vid 13 tiden och efter lunchstopp så körde vi mot Helsingborg. Vi är riktigt nöjda med resan och det värmer mammahjärtat när jag ser grabbarna så glada och uppspelta. Dom har älskat hela resan från början till slut.

Vi var hemma vid 17.30 och har packat upp, byggt lego och sen tog jag en powerwalk med Markus på longboard som sällskap. Vilken härlig sommarkväll det blev!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar