onsdag 9 juli 2014

Jag skulle kunna vänja mig vid att sluta 12 lite oftare, särskilt när det är 30 grader varmt och det finns sommarlovslediga barn hemma! Det blev raka vägen till stranden efter jobb och där fanns även Ella, Marcus, barnen och sen kom även svärföräldrarna. Nicke den stackaren fick hålla sig i kylan på Ica tyvärr.



Vi var på stranden tre timmar, sen körde vi hem och där blev det fortsatt bad i poolen. Svårt att få något vettig gjort när det är så varmt! Nicke kom hem vid 17 tiden och fick sitta en stund och njuta i solen, sen blev det middag och därefter körde vi ner till bryggan på Råå. Vi älskar verkligen kvällsdopp och försöker ta så många vi kan under sommaren. Att hoppa från bryggan är härligt!



Max har blivit en riktigt fisk och simningen gör stora framsteg för varje dag!

Den obligatoriska glassen, i alla fall om barnen får bestämma, tog vi efter badet.


När vi kom hem stack Nicke ut och sprang en runda, jag hamnade här....!

Vips var klockan nästan 22, det är svårt att "hålla kväll" när det är så här härliga, varma sommarkvällar. Nu kallar bingen, ska ju ändå upp klockan 6 i morgon, så fotbollen lär jag inte orka se klart...

1 kommentar:

  1. Här trängs massor av härliga bad- och semesterfoton i inlägg efter inlägg - ser ljuvligt ut! Vi får hoppas sommaren fortsätter visa sig från sin bästa sida nu när den äntligen dykt upp på riktigt. Stor kram!

    SvaraRadera