söndag 20 juli 2014

Vilken härlig helg på alla sätt och vis, den har bjudit på sol, bad, träff med vänner och mycket gott att äta. I går var vi på stranden från 10,30 till 15 och sen blev det sanering från solkräm, sand och saltvatten innan vi körde till Vejbystrand och familjen Sjöström. Där bjöds vi på Johannas mega-hit-potatisgratäng och Jonas the grillmaster fick till korvar, kyckling och oxkött till perfektum!


Markus är i himmelriket varje gång han kommer till Johanna - syns det?! Ava hade väntat på "festen" och hon sken som en sol hela kvällen.


Lillasyster Alice är nu drygt 9 månader och jag fick den stora glädjen att mysa, bära, gunga och njuta massor av henne!


Efter maten blev det kvällsdopp i ett vackert Vejbystrand.

Nicke & Jonas - boys from different Ica´s!

Underbara Johanna, min fina vän som ligger mig så varmt om hjärtat. Du får alla att skratta så gott och må bra och din potatisgratäng kan jag bestiga berg för :-)

Älskade, sommarbruna ungar!

När vi kom tillbaka fick var och en bestämma sin glasstrut. Det fanns fyra sorters glass, grädde, strössel, minimarshmallows och annat gott. Sen skulle vi alla komma på vad vår glass skulle heta....det blev "Sommarlov, Badbomb, Solsken, Semester" och andra tokigheter som jag inte minns alla....


En härlig kväll i ljummen temperatur, vi satt ute till 22 tiden och pratade och barnen lekte i trädgården.


Tack Sjöströms för en härlig sommarkväll, får vi snart göra om!

I dag har vi varit på stranden 11-16 i sällskap med Julia, Ella, Marcus och barnen. Mesta tiden har vi tillbringat i vattnet, alla är lika glada för att bada och barnen har snart simhud mellan alla tårna. Vi låg även på mage på bryggan i hamnen och fiskade krabbor. Solbruna, sandiga och med tom kylväska körde vi hem och grillade med hela gänget. Dagens träning blev 25 minuter på crosstrainern och det kändes som 2 timmar, tror värmen har tagit ut sin rätt den här helgen - men vad gör väl det ;-)

I morgon är det jobb för mig men Nicke har semester. Sista jobbveckan innan semestern börjar och vi har så smått börjat planera en mintripp till Österlen, ett besök på Tivoli och sen har vi ju bröllop för Ella & Marcus som rundar av det hela. Som vi ser fram emot detta!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar