söndag 15 mars 2015

Veckan bjöd verkligen på riktigt vårväder och det har hoppats studsmatta, åkts kick och waveboard och blivit många utetimmar. Max och Markus går till skolan tillsammans vissa dagar (andra går jag med) och det är verkligen skönt att ha så nära dit. Nicke tog en bild som jag fick när jag satt på jobbet, ser så mysigt ut!


Max är förkyld igen och då blev astman direkt sämre, men han puffar på med kortison på morgnarna och i skolan tar han luftrörsvidgande när han känner att han behöver det.


I fredags hade Max två kompisar med hem efter skolan och jag placerade mig i solen på trädäcket medans de hoppade på studsmattan. Det är SÅ otroligt skönt att vi går mot vår och sommar....


Fler vårtecken - vinterdäcken åkte av!


Jag och grabbarna åkte in till stan en stund på eftermiddagen och träffade Nina, hennes syster och mamma som hade en minisemester i Helsingborg. Vi stosade runt lite i city och fikade tillsammans och jag fick kramat om Smålands finaste ordentligt. Kändes gott i hjärtat att få träffa min fina vän, om än bara några timmar. De där 22 milen mellan oss gör ju att tillfällena inte blir så ofta som jag skulle önska.

Vi köpte med oss lite tavlor och färg och sen drog konstnärerna igång...




När det var dags för middag var det Markus som fixade grillen...


....men det går ju att spela lite fotboll också under tiden!


Det undgick ju ingen att det var Melodifestivalen och vi hade en inbördes kamp där vi skulle skriva ner hur vi trodde att bidragen skulle placera sig. Vi kunde dock enas om att Måns blir toppen som vår representant och han var Markus favorit, men mitt och Max hjärta brann för Hasse Andersson och Nicke hejade på Mariette.


I dag var det simskola som vanligt för Max och Markus följde med oss dit i dag. Jag simmade 30 längder och Markus simmade också några, sen var vi en snabb runda på Väla för att köpa lite fler tavlor och färg. Vi hämtade upp Gabriel och Victor på vägen hem och sen satt de och målade lite innan det blev massor med studsmatta och fotboll ute i det fina vädret.



Ella och Marcus kom ut lite senare och vi åt middag tillsammans och rundade av helgen. En skön och lugn helg med mycket familjetid!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar