lördag 28 mars 2015

I går inledde vi påsklovet med lite vårfix på framsidan, gammalt klipptes bort och lite nytt skulle planteras. Jag brukar alltid sätta vårblommor helgen innan påsk, med dom obligatoriska fjädrarna!



Markus skulle på 80-tals disco och han tyckte verkligen att det var ful stil då, vem kunde gå runt med avklippta armar och ha bandana som Karate kid??


I dag körde jag till Väla för att ha en nageldejt med finaste Johanna. Vi fick fina naglar och pratat massor, tack min vän för i dag!



När vi var klara kom Nicke och grabbarna och mötte upp mig så fick vi handlat lite av varje, Markus behövde nya benskydd och skor, kalaspresent till Ella och lite annat smått och gott. Vi lunchade och hade mysigt tillsammans.


Vem har finast naglar?


Jag hittade ett par vårskor på rea. 


När vi kom hem gick jag en powerwalk och gjorde sen mina övningar. Min kloka sjukgymnast behandlar och ger mig fler övningar varje vecka, men springa känns långt borta. Nu har jag ju i alla fall blivit lite klokare och det är ju bäckenet, stela kotor och spända muskler som är problemet, inte höften/höftkulan som jag felaktigt har benämnt det. Man blir aldrig för gammal för att lära sig lite anatomi :-)

I kväll var vi hos Ella och co och för att fira hennes födelsedag och vi blev bjudna på smörgåstårta och hade en trevlig kväll. 

Avrundar med en hälsning från Hasse till Max! Det var en förvånad kille som öppnade posten och såg kortet...
(Hasse skickar till sina fans om man skickar ett frankerat brev till honom)




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar