torsdag 14 maj 2015

Det har varit mycket hemlighetsmakeri inför den 13 maj i år och i går var det äntligen dags för Nickes 40-års dag! Vi väckte honom med sång och presenter, han fick ett armband som jag designat med hjälp av en silversmed, en shoppingrunda, fina pärlplattor och armband som grabbarna gjort och lite annat smått och gott.




När vi tittade ut hade trädgården smyckats lite extra...




När grabbarna var på plats i skolan körde jag och Nicke ner till Malmö där vi gick på Emporia och tittade. Mysigt att gå runt och hålla handen, prata, äta lunch och mysa tillsammans.


Vi stannade även till på vid Center Syd en liten runda innan vi körde för att möta upp Markus och Max när dom slutade skolan. Det blev tårta till fika och Markus lämnade även sin present som han har gjort i slöjden.

Någon hade dekorerat ytterligare lite i trädgården....


Klockan 18 gick vi in på O´learys och i källaren väntade alla våra finner vänner som brast ut i skönsång när Nicke kom gåendes nerför trapporna. Han har varit helt ovetandes om detta och jag och grabbarna har lyckats hålla vår överraskningsfest hemlig in i det sista.

Många goa kramar, fler paket och en riktigt rolig kväll med vännerna som står oss nära!





Johanna och Micke!

Fredrik, skäligen misstänkt för utsmyckning av trädgård och bil...


Julia, Filippa, Louise och Jonas!


Världens sämsta bild då barnligan aldrig satt stilla men dom var där och alla skötte sig exemplariskt hela kvällen och hade så roligt med biljard, basketkastning, airhockey och boxboll. Perfekt ställe att vara på om man har med sig barn!


Peter och Nicke!

Marcus, Ella, Elsa, Milli och Mats!


Det blev en väldigt lyckad kväll och vi var hemma igen runt 22 tiden. Dagen har varit helt underbar och Nicke har blivit firad av vänner, familj, grannar och arbetskollegor. Det har ringt på dörren och lämnats över blommor, godsaker och vin, Facebook har svämmat över, det har kommit sms och telefonen har gått varm.


Ett stort varmt tack till ALLA som gjorde hans dag så lyckad och tack till alla som även firade honom på kalaset vi hade i samband med Markus födelsdag. Vi är lyckligt lottade som har så fina nära och kära, ni betyder alla väldigt mycket för oss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar