lördag 9 maj 2015

Igår inledde vi helgen ute på framsidan i solen, grabbarna åkte kick och det hoppades hopprep!





Man kan ju faktiskt köra limbo också med ett hopprep...


När vi väl gick in blev det fredagsmys med pulled pork i pitabröd och jag och Nicke såg en film lite senare. Perfekt fredagsmys enligt Johanssons.

I dag hade Markus först match mot Glumslöv och det blev vinst med 7-3. Markus spelar back och det är riktigt roligt att se hur hans spel har förändrats sen han bytade klubb. Det behövdes lite nya utmaningar och han trivs verkligen i laget.



Segerns jubel!

Vi hann bara svänga inom här hemma en kort stund innan vi fick köra in till stan för att heja på Nicke när han skulle springa Springtime. Under tiden som Nicke värmde upp passade vi på att hälsa på Polisen som var på plats, vi tittade i polisbilen och Max testade motorcykeln.


Vädret var allt annat än vackert i dag, vi klarade oss från regn under förmiddagen men det började regna precis när loppet skulle starta. Vilken tur att pappas löparjacka kunde agera reserv när Max hade glömt sin jacka hemma...(Denna mamman sa "du behöver inte ta på den i bilen, du kan ta på den när vi kommer fram" och då kom den inte med...)

Lite pepp innan start!


På målrakan kom Nicke med ett leende på läpparna och banne mig om jag inte är riktigt stolt över honom som varje år presterar grymma tider på loppen han deltar i. Uppladdningen inför denna säsongen har varit tuff med förkylningar och bihålsinflammation i nästan två veckor och så sent som i förrgår var han hos naprapaten och fick hjälp med onda ting, men milen tog han ändå på 39.30!!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar