fredag 26 juni 2015

Max har haft nedräkning denna veckan, bara fyra dagar på fritids och sen ska han vara ledig 52 dagar! Han har väldigt kul på fritids men det är speciellt att få vara helt ledig och nu ska han också få vara hemma ända till skolan börjar i augusti.

I går var det utflykt med fritids och de cyklade till Råå. Det är drygt 4 km dit och på en liten cykel med små ben är det ett tufft pass, men allt hade gått bra.


Jag var och hämtade mina nya glasögon i går och trivs riktigt bra med dem. Har haft ett par gamla, vi pratar 10 år gamla, som var totalt sönderrepade och som jag bara använde i nödfall. Men nu trivs jag bra med dessa och kommer inte att bara använda mina linser numera, skönt att kunna variera mig!


Rummet i källaren är nu nästan helt klart, fattas bara dörrfoder som vi ska inhandla i helgen. Markus är supernöjd och det är vi också som numera "slipper" höra hans prat när han pratar på Skype med kompisarna och spelar Minecraft. Han får också lite mer privat och kan stänga om sig så han slipnper höra oss om vi går upp tidigt.

Så här blev det!




I dag var Nicke ledig och han fixade storhandling och sen tog han och Max ner staketet på framsidan. Nu ska det sättas upp nytt staket då det gamla verkligen har gjort sitt. Max gick loss med hammaren!



I morgon blir det att åka till Byggmax (igen) och så får vi se om helgens väder bjuder till staketbygge. Vi går på två veckors semester tillsammans nu och sen har vi ytterligare två i augusti, Nicke tar 31, jag 32 och båda tillsammans 33. På detta sättet blir det mer tid hemma med grabbarna så att de slipper vara på fritids och hemma själva. Vädret ser onekligen bra ut inför nästa vecka, men vi tror väl på det först när vi ligger där på stranden.....(känns som att man måste överbevisas för att tro att det ska bli någon sommar)!


Nu blir det en rask promenad runt byn medans maken min är i Båstad och springer ett millopp där i sällskap med Daniel. Trevlig helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar