söndag 22 november 2015

Vilken vinterhelg det har varit! Nu kom vinter- och julkänslan och hösten försvann, riktigt mysigt om man frågar mig. I fredags var vi på O´learys med jobbet, ett litet gäng då vi inte är så många, men det var trevligt och maten var kanongod som vanligt.

Redo för middag på stan!


I går körde vi till ishallen och åkte skridskor i sällskap med Daniel och barnen. Max åkte betydligt bättre nu, otroligt vad fort barn lär sig.



Felicia och Max!




Det är himmelskt gott med varm choklad och grädde....


Benjamin, Felicia och Daniel  - tack för sällskapet.




Det blev en glad överraskning i går kväll när snön började vräka ner. Det blev massor som la sig och vi kunde inte hålla oss inne.



Det går absolut att åka pulka kl 19 en lördagkväll!



När vi vaknade i morse klädde grabbarna på sig direkt och var ute i snön klockan 8. Vid 9 åt vi frukost och sen begav vi oss ut igen hela familjen.
 

Det blåste mycket, men med rätt kläder kunde vi vara ute en lång stund.




Markus kom på idén att vi skulle bygga iglo och fort med hjälp av snöklossar som vi gjorde med hjälp av två plastlådor. Gick riktigt bra!




Mellan 16.15 och 18.30 stod jag och Markus i ett av Fortunas stånd nere på Råå julskyltning. Vi fick snurra chokladhjul och det var hur trevligt som helst. Klädd som om jag skulle på skotertur på kalfjället så var kylan inget problem!



Hittade oss även på Fortunas sida och lånade två bilder!



Nu blir det soffan och minsann om inte det finns lite choklad i kylen som ropar på mig......Vann ju inte på hjulet så det var ju tur att det finns hemma......

I morgon har grabbarna studiedag och ska tillbringa dagen hos pappa/morfar och Lena, det har dom längtat efter ganska länge och ser fram emot!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar