lördag 20 februari 2016

Vår lördag började vid 8 när alla var uppe, Nicke hade tjuvstartat lite tidigare än oss andra och stack ut och sprang strax efter 7. Jag nöjde mig med att säga hej då och ligga kvar lite till.... Sen blev det frukost med nya bullar och därefter körde jag och grabbarna till Råå för att klippa oss hos Mirja.

Det blev en bit på topparna på mig och Markus och jag fick också en fin fläta av Mirja. Önskar att jag kunde göra sådana här själv....


.....men jag klarar bara på sidan själv! Nicke är dock inte fy skam på flätor (!) så vi får nog öva lite mer här hemma.

Vi har myst mycket inne och grabbarna som är väldigt aktiva för det mesta, kan dock utan några som helst problem gå hemma en hel dag och bara se lite film, spela och pyssla. Vädret har ju verkligen varit det sämsta möjliga i dag så det har inte lockat att gå ut. Markus ritade lite Harry Potter!
(I går såg vi film nr 5 i samlingen)


Jag och Nicke behövde dock ut och röra på oss och få luft kände vi så det blev 5 km på favoritplatsen - Råådalen. Trots att där är som vackrast när allt är grönt och vitsipporna täcker hela skogen så slås vi av hur underbart där är året om. Mossan låg knallgrön på stammarna...


Vår "avstickare" som innebär uppåt.....

.... och neråt....


En gömd liten sjö!



Såg riktigt läckert ut där mossan har växt som strumpor på alla träden!



Vi fick några regnfria kilometer och några med ihållande regn, men det finns ju inget dåligt väder :-)

Nu blir det fortsatt mys på Fältgatan, en kyckling är i ugnen, vi ska lite senare se en film och givetvis Melodifestivalen med lösgodis och pop corn!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar