söndag 14 februari 2016

Veckan har bjudit på nackspärr de luxe för Nicke och han har fått vara hemma några dagar, det går inte alls att plocka kolli och köra truck när huvudet inte går att vrida. Drygt när det händer men det kan ju alltid vara värre :-) Som vanligt har veckan gått fort (kanske min make inte håller med, som varit hemma) och det är nästan tur jag har alla bilder och kan se vad vi hunnit med på en vecka!

Förra helgen firade vi mamma på Pitchers och vi hade en mysig kväll och åt väldigt gott!


Hela gänget på plats!

Markus, Albin och Nicke  - ganska inne i fotbollsmatchen som visades ;)


Moster Eva, Janne, Ellen och Malin.


Max fick moster till bordet!


I torsdags blev vi bortskämda av mamma då hon kom ut till oss och bjöd på en himmelskt god pasta och kycklinggratäng. Det kan jag verkligen vänja mig vid - att få middagen serverad när jag kommer hem från jobbet. Det är tipptopp med en mamma/mormor som är pensionär nu!


Markus har haft sina träningar, jag har gått långa powerwalk varje morgon innan jobb i sällskap av maken och det har rullat på. Otroligt att det snart är sportlov för grabbarna!

I går hade Markus match och det blev storvinst för Fortuna, Markus fick också gjort mål vilket alltid är kul så klart.




Efter matchen åkte vi hem till Nickes föräldrar och åt lunch och firade svärfar som fyllde 74 i fredags. När vi kom tränade jag styrka och croisstrainer och Nicke sprang en runda, sen blev det mellomys med Daniel, Sara och barnen.

Sara som fyllde år i går skulle givetvis firas så jag och Felicia fixade marängtårta!


Vi hade en mysig kväll och alla barnen hade möblerat om och gjort mysigt i tvrummet där nere!


I dag har vi haft en mysig söndag med lugn förmiddag hemma och Zack blev ompysslad.



Som alla söndagar är det simträning för Max.


När vi kom hem gav jag mig ut på en joggingrunda och trots trötta ben tog jag mig runt. Nu börjar det bli dags att lägga i nästa växel för jag kan inte skryta med att jag har sprungit så mycket i vinter. Har lite lopp att se fram emot och som det är nu håller höften och jag kämpar på med övningar och styrka.


Ha en fortsatt trevlig alla hjärtans dag - Max har sett till att det finns hjärtan hos oss!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar