lördag 7 maj 2016

Där kom sommaren!! I alla fall tillfälligt kanske, men ack så underbart. Jag var ledig i torsdags, men tyvärr jobbade Nicke så han fick ansluta till fotbollscupen i Ödåkra när han slutat jobba. Vi var på plats strax efter 11 och körde inte hem förrän kl 20. Så underbart att solen var framme hela dagen!



Fortuna spelade 4 matcher i gruppspelet, vinst i alla, och blev vinnare av gruppen. Det gällde att ladda med vätska och vila mellan matcherna, solen tog hårt.


Nicke kunde komma till semifinalen, som även bjöd på vinst och dom var redo för finalen.


Efter en alldeles för spännande final slutade den 0-0 och det blev straffar. Jag var en riktigt fotbollsmamma med nerverna utanpå kan jag intyga, det är GALET jobbigt med straffar!
Tack och lov vann Fortuna dessa och blev där med välförtjänta vinnare av cupen!


Prisutdelning...


Grattis fantastiska killar (och en tjej!) till en grym insats!


I går jobbade jag och Nicke så grabbarna fixade förmiddagen hemma själv, sen var Max och lekte hos Noah (tusen tack Filippa för allt) och Gabriel kom till Markus. Vi fick trevligt besök från Jonstorp av Louise, Micke, Oscar och Melvin och höll fredagsmys med tacos i uterummet.

I dag började Nicke lördagmorgonen kl 6 med att springa 3,5 mil.....Då ligger en annan kvar i sängen och skulle absolut inte orka ett varv runt huset. Du är sanslös älskling, grymt fokus på din löpning!

Vi har haft en underbart skön lördag med mycket kompislek för Markus och Max, vattenspridaren kom fram och det blev premiärbad.



Lunch på verandan...

....termometern visade 33 grader i solen....

....inte jobbigt alls....

Mamma och Bengt kom förbi med fika och vi satt länge i trädgården och pratade, supermysigt! Det fylldes på i trädgården med kompisar till grabbarna så till sist var det fritidsgård men det har vi så gärna och det är så härligt att dom kan vara ute med sommarfeeling.

Jag hittade lite ork (hade dock behövt hitta betydligt mer i värmen) och gav mig ut på en joggingrunda i skogen - i mina nya shorts som maken köpt till mig.


Varmt, svettigt och väldigt fint i skogen med alla vitsippor. Det var dock supertungt att springa, väldigt varmt och sen har jag tillbringat hela dagen ute i solen innan och det tar mer än man tror. Men ut kom jag i alla fall!


Sa jag att sommaren kommit?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar