tisdag 17 maj 2016

Födelsedag, Springtime, skräcködlor och fika... En salig blandning av bilderna i mobilen. I fredags fyllde Nicke år och han fick sång och paket på sängen. Det var löparkläder som stod på önskelistan så han blev nöjd!


Vi åt på Harry´s i sällskap med Daniel, Sara och barnen så Nicke blev firad i härligt sällskap. Massor med god mat, promenad på stan och sen var det dags att ladda inför lördagens Springtime. Jag kände en liiiiten oro över loppet, har inte kunnat träna så mycket som jag vill för jag har strul med smalbenen och sen den "räliga" Tågabacken som avskräcker även när man ska köra upp för den med bil... MEN....vi laddade....


Inne i city är där fullt jippo och till Max STORA förtjusning kom det dinosaurier.... Han som precis såg Jurrasic World på förmiddagen innan vi körd till stan, glädjen var enorm!



Plötsligt ser jag hur Max sitter och pratar med någon och det var en reporter från HD som intervjuade honom. Sen kom reportern fram och frågade om det var ok att han tog bilderna och pratade med honom, vilket givetvis var helt ok.

Stolt kille som såg sig sen på HD´s hemsida!


Nicke och Daniel startade kl 15 och jag skulle starta 15.53 så jag sällskapade med Sara (barnens kusin) en stund och vi fick ladda upp tillsammans. Jag är grymt stolt över denna tjej, viken resa hon har gjort - man klarar så mycket mer än man tror.


Nicke vid starten....

....och vid målgången på Kullagatan. Tiden blev 38,35 och det är nytt rekord på Springtime för honom.


Jag tog mig runt på nytt rekord - 31,30 och det var jag supernöjd med!




 
 
I söndags jobbade Nicke och jag och grabbarna var hemma och tog en ganska lugn söndag, blev en liten tur till Väla bara. Det rullar på så otroligt snabbt nu och resan närmar sig med stormsteg. Knappt två veckor till vi åker till Rhodos och det ska verkligen bli så skönt att komma i väg. Vi ska bo i Ixia som ligger nära Rhodos stad, helt nytt för oss då vi inte varit på Rhodos alls tidigare.


Denna veckan har hittills bjudit på lite truckkörning på jobb och det går väl sakta framåt, behöver mer körtid helt enkelt men allt ska ju hinnas med på kontoret också så jag är lite överallt!


I kväll hade Markus match och vi höll i fikaförsäljningen - min lilla kassör sålde och höll koll på ekonomin :-)
Det blev en förlust med 1-3 mot Ramlösa, nya tag till nästa match!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar