onsdag 25 maj 2016

I söndags sprang Nicke och Daniel Köpenhamn maraton och det gjorde dom med bravur! I gassande sol tog dom sig i mål efter 4,2 mil på tiden 3.29.55


Hela loppet tillsammans - och över mållinjen med samma inställning!


Vi kunde följa Nicke genom loppet via en app och hela tiden se hur dom låg till. Han fick ett glatt välkomnande när han kom hem!


Markus hade match i Laröd i söndags. Min fina påg!




Veckan har varit fylld med aktiviteter, precis som den alltid är i maj månad. Grabbarna har aktiviteter med skolan, Markus har orienterat i dag och i morgon ska Max till skogen hela dagen, det är matsäckar till höger och vänster, vi fixar inför resan och på jobb har det varit truckkörning för mig hela tisdagen och onsdagen. Det är väldigt roligt, lite läskigt och ganska tungt fysiskt att ratta tung truck, hoppa upp och ner och öppna många containerdörrar.



Vädret har ju varit fantastiskt hela veckan och Max har badat flera gånger redan.


 I går sprang Max Kalvinknatet och vi var där och hejade och hade picknick i kvällssolen. Loppet för hans åldersklass är 1,5 km.




Två dagars jobb kvar sen väntar vår efterlängtade vecka på Rhodos. Max räknar ner och stryker över dagarna i almanackan varje kväll. Det ska bli skönt att inte ha några måsten, jo ett så klart - smörja in oss ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar