söndag 7 april 2013

 Fin helg med massor familjetid, sol, häng med mamma, enorma mängder god mat, bad och skattjakt!
Vi hade mysig fredagkväll med grabbarna här hemma och på tvn rullade "Lets Dance". Skönt och avsappnat efter veckans jobb.

I går var det innebandy- och fotbollstränings som vanligt och där i mellan var vi på Maxi och handlade, i sällskap med mamma. Vi åt en lätt lunch där och sen körde vi hem och kunde sitta i solen och njuta en stund. Härligt att kunna känna lite vårvärme nu!

Vi tillbringade lördagkvällen hos Daniel och Helen där vi fick himmelskt god mat. Det blev grillat, massor med goda tillbehör och såser och sen rundade vi av med dessert av många olika slag! Barnen lekte massor och vi var mätta, belåtna, glada och trötta när vi körde hemåt. Tusen tack för en härlig kväll!

I dag har vi varit i Halmstad där vi mötte upp Nina med barnen. Vi badade i tre timmar, åt lunch och pratade i kapp. Smålands finaste ligger mig SÅ varmt om hjärtat, värdesätter varje minut vi är tillsammans och varje gång vi kramas och säger hej då önskar jag igen att milen inte var riktigt så många mellan oss. Tack för i dag fina ni!

Vi rundade av en fin helg med hembakade grovbullar till kvällsmat (slängde ihop en deg när vi kom hem, himmelskt goda) vid tvn, inspelat "Fångarna på fortet" och sen skattjakt.....


Jag och Nicke turades om att rita kartor och så skulle Max följa spåret till krysset.....


 

 

I kistan finns det guld och juveler!!




1 kommentar:

  1. Det var härliga timmar i söndags! Du och dina grabbar ligger mig lika varmt om hjärtat ska du veta! ♥

    SvaraRadera