söndag 21 april 2013

Vilken underbar helg det har varit, solen har visat sig både lördag och söndag, Nicke har varit ledig och vi har gjort massor med mysiga saker. I går körde vi till Välabanan där det var folkracetävling och vi ville heja på Håkan. Max spanade in Håkans bil och han kunde konstatera att han hade haft rätt i bilen på vägen dit - bilarna måste vara hundra år gamla!


Svärföräldrarna var också på plats och vi var där i nästan tre timmar och tittade på tävlingen. Japp, starten var till vänster.....
 Cool kille!


 När vi kom hem fortsatte vi att vara ute, jag fick sitta i solstolen en stund och tittade på Max som spelade boule. Markus hade några kompisar och de var också ute, härligt med vår, sol och värme efter en riktigt lång vinter med mycket innetid.
 Vid 17 tiden rullade vi in i Vejbystrand till familjen S. Max och Ava lekte både inne och ute hela kvällen, våra fina 4-åringar!
 Grabbhäng....
 Barnen åt så det stod dem ut ur öronen, inte konstigt alls.....
 ....för det var himmelskt gott med räkor, grönsaker, bakad potatis, sås och bröd! Roligt att grabbarna älskar räkor, det är ju så gott!

 Innan vi skulle åka hem berättade Johanna för barnen att vi skulle skicka upp en önskelykta. Sagt och gjort, männen såg till att det tog fyr....

Spännande!!
 Så vackert! Vi skulle önska oss något när lyktan var så högt att vi inte kunde se den längre och det blev goa skratt när Markus och Max talade om vad de önskade sig. Max ville ha en k-pist och Markus vill komma till Hollywood när han är 10 år. Mina älskade ungar, ni är för goa! Jag önskade att S och H ska få bättre dagar - hoppas våra önskningar slår in. Tack Jonas och Johanna för en fin kväll!

I dag började jag dagen med en powerwalk som övergick i joggingrunda. Det var gudomligt skönt att komma ut i den friska luften och starta dagen så. Jag joggade försiktigt eftersom det känns i skadan fortfarande, men det är ju inga plötsliga ryck och det går ganska bra. Men lugnt tempo och mjuka, korta steg så kändes det hyffsat ändå.

Resten av dagen har bjudit på lite städ inomhus, lunch på verandan, Markus har varit på kalas, jag och Max har städat förrådet med trädgårdsredskap, rensat rabatten på framsidan, mycket studsmatta och vi avslutade med grillat tillsammans med Ella, Marcus, Gabbi och Victor. En fin helg som ger energi till ny jobbvecka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar