fredag 17 januari 2014

 3.20....4.05....4.20.....Det är tiderna som Max har väckt oss några dagar den här veckan. Markus envisa hosta har hoppat över till lillebrorsan och Nicke åkte på en rejäl förkylning igen. Max har hostat enormt mycket, framför allt på nätterna, så han fick stanna hemma torsdag och fredag från förskolan. Men lite soffmys med sin snoriga pappa så hämtar man tillbaka krafterna!

I dag när jag kom hem efter jobbet gick vi alla fyra till pulkabacken i piskande isvindar. Är det snö i Skåne så tar vi vara på det!



 Vi var där en knapp timme, sen var kinderna väderbitna och grabbarna var nöjda med pulkaåkningen. Tidigare i dag gjorde Max och Nicke en snölykta och en snögubbe, nu fick vi riktig vinterkänsla.
 När vi kom in gick jag raskt några kilometer på löpbandet och Nicke spelade innebandy, sen blev det minsann en fredagspizza och eftersom det var länge sedan sist vi åt det, så smakade det riktigt gott! Nu blir det soffan, lite gott på bordet och "På spåret".

Får visa några före och efter bilder på rummet i källaren, känns så skönt att där är uppfräschat och vårt gäst/extra rum ser betydligt mer inbjudande ut!







Lite mer piff återstår, ska bla hitta en stor, vit, rund matta och några tavlor. Men det får komma allt eftersom.

I morgon är det innebandymatcher för Markus och sen ska vi på kalas hos storasyster och systerson som ska firas. På söndag jobbar Nicke och jag tänkte simma medans Max är på simskolan och Markus ska se FC Helsingborg spela innebandymatch. Ha en fin helg!

1 kommentar:

  1. Vad fint det blev i källaren !! Stor skillnad verkligen =)

    SvaraRadera