söndag 5 januari 2014

 Lediga dagar flyter ihop, det är så man måste titta i almanackan för att ha koll på vilken veckodag det är. Vi har njutit av alla lediga dagar och grabbarna har verkligen kommit ner i varv och velat titta mycket på tv, spela spel och bara mysa. Jo då, det har dock bråkats en hel del också, men de kan vara goa tillsammans också!


I fredags körde vi in till stan och mötte upp Ella och alla barnen. Vi strosade lite på söder, köpte godis, fixade kalaspresent, var på biblioteket och sen fick barnen glass. Hur mysigt som helst!

 I går var vi på Helsingborgs arena och tittade på Nyårssaluten, det hör till varje år, även om jag inte sitter där lika mycket som Nicke gör. Gantofta mötte Bergandy och vann matchen så de är vidare. Nickes föräldrar var där samt Ella med familj, så kusinerna lekte lite och vi satt och pratade och hade trevligt under tiden matcherna spelades.
 Spex-Max och cool storebror!
 Jag och Max körde hem tidigare och träffade Filippa och Noah på lekplatsen. Det var riktigt skönt att komma ut en timme och solen visade sig faktiskt en liten stund. Vid 16.30 körde vi till pappa och Lena som bjudit in hela familjen på middag och som vanligt var det otroligt gott, fint och lyxigt! De är superduktiga på att ordna fest och man blir så bortskämd.
 Gott till förrätt.....
 Max och tomten vid granen!
 Hela STORA familjen, vi är nu 18 personer när vi ses!
 Albin och Julia (dock har Albin ingen blåtira, det är kvaliten på min bild som inte är den bästa).
 Min glada mamma och svåger Janne.
 Madelaine och Ellen med lilla Milton i bakgrunden.
 Coola killar!
 Efter middagen blev det biljard....
 ....och tvspel!
 Min fina systerson, när blev han så stor?! Nyss kröp han ju runt i blöja!
 Vackra systerdotter Ellen med minsta kusinen Melvin.
 Fina storasyster och Albin.
 Pappa/morfar och Ellen började jamma och först drog Ellen av "Botten is nådd" av Timbuktu och pappa kompade henne med gitarren, galet så snabbt hon kunde den texten! Sen åkte även dragspelet fram och vi bjöds på underhållning.
 En fantastisk kväll med god mat, många skratt och underhållning på alla tänkbara sätt. Tusen tack fina pappa och Lena för allt ni ordnat, succé som vanligt! Är så lyckligt lottad som har min stora familj och att vi kan umgås alla på det här sättet.

I dag körde Nicke till jobb vid halv åtta och när vi kommit ur sängen strax innan 9 här hemma drog jag igång "operation-städa-ut-julen". Gud så smutsigt det var här hemma, märks att det har varit mycket folk, kalas och julfirande, många tända ljus och allt som blir. Sofforna behövde dammsugas och Max hjälpte till på sitt vis....
Markus har varit på Laserdome kalas i dag och jag hämtade honom och en kompis i stan vid 13 tiden. Sen har vi varit hemma, jag har tränat och grabbarna har myst med film och spel. Det känns skönt att skolan drar i gång på onsdag, de behöver komma i gång nu och träffa kompisarna igen. Vardagen ÄR guld värd, så njuter man av ledigheten när den kommer, men man uppskattar vardagen när den är tillbaka!

1 kommentar:

  1. Ni är verkligen ett stort gäng när ni ses i familjen och verkar ha riktigt mysiga fester tillsammans! :-)

    SvaraRadera