onsdag 1 januari 2014

Nyår i Danmark på Lalandia för tredje året i rad (och femte gången totalt), vilka härliga dagar vi har haft även 2013! I måndags körde vi strax efter 9 och efter ca 2 1/2 timme i bilen är det bra att börja busa på leklandet när vi kom fram.



 I år hade vi stuga tillsammans med Ella, Marcus, Gabriel, Julia och Victor och Familjen L hade en egen stuga. Vi möttes upp när alla var framme och så blev det bowling för hela gänget.



 Det är riktigt roligt att vi kan göra det tillsammans hela familjen, även Max har fått kläm på hur man gör och det finns ju "grindar" som går upp när det var hans tur. Baren var redan öppen =)
 Finaste Noah!
 Efter en timmes bowling gick vi till stugan och kopplade av, spelade spel och åt tacos tillsammans allihop. Det gick finfint att vara alla 13 i vår stuga på kvällarna, barnen har fungerat fint ihop och kunnat underhålla sig på de få kvadratmetrarna.

I går på nyårsafton var vi på badet i flera timmar, alla är lika glada för pooler, vattenrutschkanor och allt som finns där. En av de nyaste attraktionerna är "Tornado" och vi "mammor" höll oss undan dessa i går. Dock fattade vi mod i dag och gav oss upp i denna......
(Bild från internet, hade ingen kamera med in)
Jösses vad jag, Ella och Filippa skrek av skräckblandad förtjusning - vilken adrenalinkick! Kan lova att det går undan i stupen som sen mynnar ut vid dessa enorma väggar!!

Efter allt bad i går var det nyårsfirande i vår stuga och det blev massor med spel....
 ....busiga barn......
 .....många barn.....
 .....mycket god mat.....
 .....prat och skratt.....
 .....spel och gott i glasen!
 Lilla Sam är allas favorit och han är en otrolig glädjespridare!
 Min fina man och jag kunde konstatera att det var 19 år sedan vi förlovade oss på en nyårsfest i scoutstugan i Gantofta. Still going strong!
 Vi smällde våra raketer med barnen runt 23 tiden (så de fick ro i kroppen och orkade vara med) och sen vid tolv slaget kunde vi stå med våra glas och skåla och titta på alla fyrverkerier. Sen var det ett trött gäng som somnade gott och var nöjda med en fantastisk kväll med fina vänner och familj.
I morse packade vi och städade ur stugan innan vi begav oss till badet för några timmars plaskande innan hemfärd. Trötta och nöjda rullade vi in på Fältgatan vid 16 tiden i dag och hur bra man än har haft det så är det alltid skönt att komma hem.

Nu väntar ytterligare fem lediga dagar för mig och barnen, Nicke ska jobba en del av dessa dagar men det blir lite ledighet tillsammans också. Nytt år, 2014 ska vi lära oss skriva och jag hoppas att vi får ha det lika bra som 2013. Under året som gått gick ju bilarna, tv, tvättmaskin, dator och avlopp sönder så det borde bli lite billigare 2014, men man kan ju aldrig veta ;-) Jag avger inga nyårslöften, önskar bara att jag får ha min familj hos mig och att vi får vara friska och tillsammans.

Gott nytt 2014!

1 kommentar:

  1. Kul att er nyårstripp till Lalandia blev lyckad även i år! Vi har ju fortfarande inte varit där - eller jo, M&barnen har varit där på sin minisemester härom året - men inte undertecknad.

    Ha en fortsatt fin ledighet, de dagar du nu har kvar. Kram!

    SvaraRadera