söndag 10 augusti 2014

 Månader av väntan, planering och förberedelser och äntligen var vi framme vid helgen då Ella och Marcus skulle gifta sig. I fredags var vi i lokalen och gjorde den festfin tillsammans och Ella och Marcus har verkligen planerat in i minsta detalj. Behöver vi nämna att temat var "lila"?


Maken min fick in den rätta touchen på det där med stolarna!


Det blev riktigt fint när vi var klara runt 19 tiden och sen åkte vi hem till oss på grillmiddag tillsammans hela gänget.

Lördag och bröllopsdagen innebar fix för hela släkten Johansson. Det hämtades blommor (Lena har gjort alla dessa vackra buketter), bakades bröd, hämtades mat och tårtor, fixades och trixades så att alla bitar skulle falla på plats. Blommorna fick pausa i vår källare där det var svalt.

Ellen och Malin kom till mig vid halv två tiden och Ellen fixade hår och smink på mig. Jag blev så nöjd och det värmde extra att min fina systerdotter kunde hjälpa mig med detta.



Strax efter kl 16 rullade vi mot Raus kyrka där vi mötte upp familjen och sista bitarna skulle falla på plats. Finaste svärmor Inger fixade med Joakims blomma, Marcus bror och bestman.

Camilla och Peter glada och laddade!

Emil, Sarah och Hannah! När blev Nickes systerdöttrar så vackra tjejer!?

På plats och redo....

Det var en underbar vigsel och tårarna rullade och vi fick även skratta gott. När brudparet gick ut ur kyrkan så spelades "Happy" i högtalarna!

Tärnor, brudpar, bestman och näbbar!

Ella hade lila Vans på fötterna, vad annars?!

Denna bilden säger allt, en enorm glädje och lycka mellan dessa fina två!

Ellas klänning hade lila snörning i ryggen.

Middag och dessert med många tal och telegram.




Nicke höll ett tal till sin syster, ett tal som ingen som var där någonsin glömmer. Man måste ha varit där för att förstå hur enormt mycket känslor och kärlek där fanns i rummet mellan dessa två syskon. Banden är starka och storebror har alltid värnat om lillasyster och nu släppte många känslor och min älskade make och Ella grät hejdlöst båda två. Ett minne för livet för alla som var där.

Mina fina, älskade!

Dags för tårta och dans!



En fantastisk bröllopsdag och vi är så glada över att ha fått vara så delaktiga i detta. Något trötta landade vi hemma strax efter 1 i natt och det var segstartade Johanssons i dag. Vi har varit vid lokalen och städat och tömt ur där så brudparet kunde slappa på hotellet.

En härlig avslutning på semestern, i morgon är det dock åter till vardagen med jobb för oss och fritids för Max del. Markus håller sommarlov en vecka till här hemma innan skolan äntligen börjar igen.
Vardagen är välkommen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar