söndag 17 augusti 2014

Veckan som gick var en smygstart på vardagen som nalkas nu. Markus har varit ledig men Max har varit på fritids eftersom vi har jobbat. Grabbarna har fixat morgnarna själva, frukost i lugn och ro och sen har Markus gått till fritids med Max. På detta viset behövde Max inte upp tidigt och Markus hade sällskap här hemma lite längre. Dom är verkligen stora och duktiga killar nu!

I går drog fotbollsskolan igång och jag som är lagförälder har hjälpt till att laga och servera mat till drygt 100 barn och ledare. Nicke höll i målvaktsträning igår men har jobbat i dag. Fantastiskt kul att 88 barn kom för att deltaga.

Max ville inte vara med i fotbollsskolan men har gladeligen hjälpt till under dessa dagarna.

I går eftermiddag spelade Nicke A-lags match i Asmundtorp och jag och Max körde dit för att titta. Till Max stora glädje fanns där hoppborg!


Denna helgen har det varit Vallåkraträffen och då svämmar Helsingborg över av bilar i alla varianter. Vi körde in till city och stod och tittade någon timme, det är härlig stämning, står folk längs gatan och ekipagen bjuder på allt från gamla Volvos med höbalar på taket till exklusiva Lamborghinis. Max bestämde att vi ska ha en bil med vinge nu...


I dag skulle det lagas köttfärssås och pasta och vi fick lite hjälp innan träningen drog igång.

 Max har dukat, rört i grytor, lekt med kompisar och varit duktig i flera timmar på klubben!

Vid 13 tiden körde jag med Max till simskolan som började idag och nu väntar 14 söndagar på raken i simhallen. Huvudvärken kom krypande och jag kom på att jag utfodrat alla andra utom mig själv i dag, så det fick bli en smoothie från gymmet på vägen hem.

Hösten kom fort, i alla fall så tyder regn och 15 grader på det, men vi är redo och laddade för vardag och skolan igen. Känns stort att Max börjar skolan i morgon, min lilla påg som nyss kom 6 v för tidigt. Han har alltid varit redo lite tidigare än oss...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar