söndag 3 augusti 2014

I dag körde vi till Kvickbadet i Höganäs. Det var ganska molnigt i morse men med temperatur på 28 grader så var vi alla sugna på bad! Väl där så sken solen dom tre timmarna vi stannade.

Ganska lite folk när vi kom men sen var där fullt efter ett tag. Fin brygga med flera olika vattenrutschkanor, flotte, hopptorn och perfekt ställe för krabbfiske.


 Grabbarna fångade många krabbor innan båda klädnyporna fastnade, så nästa gång blir det att ta med ett extra lager nypor :-)

 Markus kompis D var med och han var modig nog att hålla.


En härlig söndag med några timmars sol och bad i behaglig temperatur. I går lyckades jag med samma bedrift förmodligen som Markus gjorde i början av sommaren, nämligen att bli uttorkad.

Fick riktigt ont i magsäcken och gallgångarna (har ju ingen gallblåsa kvar), låg på soffan och orkade ingenting. La mig tidigt, mådde lite illa, frös och fortfarande ont i magen. I natt gjorde magen fortfarande ont och den har inte riktigt hämtat sig än. Drack ett stort glas med citrondricka i går när jag kom in och det är nog den stora boven till det onda under revbenen. Nåja, man tror tydligen man har koll som vuxen men ack så fel man kan ha!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar