lördag 1 november 2014

I dag var det dags för Skanneloppet i Åstorp och jag, Nicke och Markus skulle springa. Mamma följde med och var med Max under tiden vi var i spåret.

Nummerlappar hämtade och vi är redo!


Det var väldigt vackra omgivningar och ordet terräng fick sin innebörd när loppets första två km nästan bara gick uppåt! Max testade också lite backar :-)


 Jag och Markus startade 10.36 och man släpptes i små grupper med en minuts mellanrum.



Markus stack ifrån mig ganska rejält vid starten, först efter ca 2 km kom jag ikapp honom då han gick en bit och jag sprang förbi honom, han ville inte att vi skulle hålla ihop, det hade jag absolut gjort om han velat. Jag var så otroligt stolt över honom, att han klarade sig själv där i skogen och han gav verkligen allt!

Jag kom i mål på 24.15 och det är jag riktigt nöjd med, bästa snittiden jag sprungit på och det i den terrängen med så mycket backar. Markus kom i mål på 26.46 och han var glad och nöjd!

Nicke startade några minuter senare, sprang 7,1 km och kom i mål på tredje plats på tiden 27,10.



Ett roligt, men jobbigt lopp och förmodligen årets sista. Känns lite tråkigt att det inte blir fler men jag ser fram emot nästa säsong!

När vi kom hem började jag riva ner bilderna på Max rum, nu börjar vi renoveringen och avslutar småbarnstiden även inredningsmässigt.



Kvällen har vi tillbringat i soffan, ätit italiensk plockmat och sett film med grabbarna. En bra lördag med de finaste jag har.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar