fredag 31 oktober 2014

Vecka 44 innebär alltid höstlov i Skåne och jag började veckan med att vara ledig i måndags med grabbarna. Vi åkte till Olympia Bowling och där var det discobelysnig och musik, bara att köra igång och kasta klot! (Jo, Max kastar verkligen sina.....)


Vi åt lunch på Mc Donalds och körde runt och tittade på tapeter och färg. Båda grabbarnas rum ska fräschas upp och de får ganska fritt bestämma hur de vill ha det och vi hittade en del fint. När vi kom hem hade vi lek- och fikadejt på lekplatsen med Filippa, Noah och Sam. Härligt att komma ut några timmar och den varma chokladen med grädde smakade gudomligt!


I tisdags körde jag in grabbarna till Ella och hon skulle åka till badhuset med hela barnaskaran. Jag åkte till jobb och sen hämtade jag upp Markus och Max på vägen hem.

Goa ungar!

På vägen hem var vi hos tandläkaren med Max och han fick godkänt på alla vis och talade stolt om att han minsann har tappat tre tänder och en till är lös. Om nu tandläkaren skulle råka missa att se det!

Ondag och torsdag har Max varit på fritids och Markus har varit med kompisar. I går kväll blev det lite pyssel och Max gjorde bla ljuslyktor, en kudde och en pistol. Fantasin flödade och han hade den ena idén efter den andra.

I dag har Nicke varit ledig med grabbarna och de var bla på Trafikskolan.



Nu ser vi fram emot en långhelg tillsammans då hela familjen är lediga lör-mån. I morgon blir det lopp i Åstorp och då ska mamma vara med Max och heja fram mig, Nicke och Markus när vi kommer på målrakan. På söndag är det simskola och kanske lite inhandling till rumsrenoveringen och på måndag kör vi hela familjen till Ullared!

Ha en trevlig helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar