söndag 5 april 2015

Det ljuvliga påskvädret har stannat kvar och det är en fröjd att få vara ledig och kunna vara ute flera timmar om dagen. Det är vi inte bortskämda med och det bästa är att vi går på helt rätt håll mot sommaren!

I går på påskafton hade påskharen hoppat runt i trädgården och lämnat vita tussar efter sig. Max blev superglad när han tittade ut genom fönstret och han skrek på Markus (som snällt spelade med) "påskharen har varit i trädgården" Jodå, det låg två påskägg bakom stenen på uteplatsen...

 
Vi gav grabbarna vars ett tennisrack och "tennistrainer" i påskpresent och detta skulle givetvis provas i morgonsolen.



Vi körde in till stan och promenarade en stund och så blev det lunch på Subway. Massor med folk var ute och njöt precis som vi...






När vi kom hem fick vi fikabesök av mamma, Jacob och en bekant och det blev äggmålning och lite mys. Tack för att ni kom förbi!

Kvällen blev lugn hemma och Max var väldigt trött och lite febrig helt plötsligt. Vi grillade, åt påskgodis och såg en film, en skön påskafton med dom finaste jag har. Max var varm i natt men i morse skulle han absolut inte missa bakluckeloppisen som han och Markus sett fram emot så länge.
Jag och Markus körde in vid 8.30 och mötte upp Inger och Bosse som också skulle stå i dag, sen kom Nicke in med Max vid 11 tiden när det öppnade.

Det är galet vilket tryck där är när man kommer....jösses, helt plötsligt har man folk överallt som drar i sakerna, ska veta vad det kostar och då har det inte ens öppnat, det är andra säljare som ska köpa! Nåja, jag och Markus fick upp allt vi hade med oss och sen gick det undan att bli av med det mesta faktiskt.



Max kom men tyckte det var mysigast att ligga i bilen, men envis som han är skulle han inte missa att vara med en stund på loppisen!


Vi åkte hem drygt 2000 kr rikare och det var glada killar som ännu en gång har fått jobba lite, se att andra blir väldigt glada för sådant som vi inte anser oss behöva längre och att det blir en fin kassa till Turkietresan i maj!

När vi kom hem tog det inte lång stund innan Max somnade på soffan med 39 graders feber och astman orsakar hosta igen. Tur vi är lediga och kan fortsätta mysa hemma i dag och i morgon med, nåja inte hela familjen, Nicke jobbar dock i morgon. Ha en fortsatt trevlig påsk!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar