tisdag 1 maj 2012

Kalasdag!

Vilket underbart väder vi fick, återigen, på Markus födelsedag! Alla hans födelsedagar genom åren har bjudit på vackert väder och det var samma sak i år. Klockan 13 var det dags att fira och gästerna började anlända!
Nicke har också blivit firad i dag eftersom hans födelsedag är så nära Markus. En "rullebör" måste ju finnas i varje hem!

 Familjen Olssson kommer!
 
 Vi bjöd på smörgåsbuffé! Hembakade frallor, grovbröd, ost, skinka, salami, leverpastej, grönsaker, räksallad, brie och massa gott!

 Man kan absolut använda en rullebör som båt=)
Till dessert hade vi jordgubbsbom med vit choklad på, Markus egengjorda favorit!


Annat gott....
Vi var 24 pers i dag, härligt med stor familj!




Givetvis ska man ha ljus att blåsa ut....
Alla sjöng för Markus!


Vädret har ju varit absolut toppenfint och visat 20 grader i skuggan, så givetvis kunde man avsluta sin födelsedag med bad i vattenspridaren!

Markus har fått väldigt fina presenter och mycket pengar. Han sparar till en ny bmx cykel (inte tävlingscykel utan en sådan man gör trick med) och nu har han fått ihop till de 3000 kr som den kostar! Han har även fått två cd skivor, onepiece, bok till fotbollskorten, fotbollsstrumpor, benskydd, kulor, tröja, godis mm. Stort grattis ännu en gång älskade unge!

Nu har Markus varit och tränat fotboll, Nicke är på sin träning och kl 20 är det dags för mig och Julia att gå till innebandyn. Givetvis är det sys som har tagit alla bilderna i dag!

3 kommentarer:

  1. Stort grattis till Markus på 8-årsdagen! Verkar som om ni hade ett härligt födelsedagskalas!

    Kramar från oss alla

    SvaraRadera
  2. Härliga, sommarvarma foton från ett till synes ytterst lyckat kalas! Det gläder mig verkligen att Markus 8-årsdag och firande blev så fint!

    Men du menar väl inte att ni har klarat er i alla dessa år utan en skottkärra?? ;-)

    KRAM

    SvaraRadera
  3. Jo, vi eldar inte med ved så vi har klarat oss;-) Inte så mycket som har behövts flyttas runt=) Men visst är det praktiskt att nu ha en!

    SvaraRadera