torsdag 25 juli 2013

 I år har sommar och semester gett oss riktigt fint väder, roliga upplevelser och mycket tid med många fina vänner. Lilian har bott hos oss i en vecka och i förrgår kom hennes bror Daniel, hans sambo Malin och fyra härliga ungar! Riktigt roligt att ha huset fullt med folk och det är inte helt fel med källaren där alla 7 fina Stockholmarna kunde sova och husera som de ville.

I går körde vi in till stan där de fick se hur vackert vi bor! Jag var med på förmiddagen, sen körde jag och jobbade 12-16 och sen möttes vi upp hemma igen.

Alma och Markus spelade hockeyspel - i sommarhettan!
 Gabriel har tillbringat mycket tid vid dammen och hittat ödlor i alla tänkbara storlekar.
 Vattenkrig är ju ett måste!!

 Att fixa mat till hela gänget (11 personer) fick ju oss att passa in i "Familjen Annorlunda"!
 Lite sommartrötta barn pausade med film - Gabriel, Simon, Max, Alma och Markus.
 Mycket prat och mys i uterummet, kvällarna har varit otroligt fina. Julia kikade också ut och lilla Linnea var nöjd även i den famnen!
 Det har varit en fröjd att få ha alla dessa fina i huset, allt har gått så lätt trots att vi varit så många. Barnen har verkligen hittat varandra och lekt massor. I förmiddags var det dags för gänget att åka vidare på sin semesterturné och det var faktiskt med en klump i magen som jag vinkade av Lilian. Stockholm är inte runt hörnet och det dröjer lite till vi ses nästa gång. Tack för denna gången vännen!

I kväll åkte vi till stan för att gå på festivalen med Filippa, Fredrik och grabbarna. Vi åt på O´learys först och sen blev det karuseller och Sean banan som uppträdde på stora scenen.

Radiobilarna med brorsorna Johansson vid ratten!
 Fredrik och Noah fick krocka de också!
 Utsikt från pariserhjulet!
 Coola killar kör motorcykel.....
 Fredrik är klippan att ha med på tivoli, han åker allt med grabbarna. Även denna gången åkte han "det värsta" med Markus och det tycker Markus så klart är extra roligt.
 Lite väl ung för att ratta kanske?
 Jag åkte en härlig karusell med Markus två gånger och även mamman fick godkänt på tivolit. Men bäst var nog ändå Sean Banan om du frågar Markus.....
 Efter nästan en timmes uppträde så signerade han tröjor, cd skivor och planscher och Markus var bland de första att köa för detta.
 Det blev en signerad tröja åt Markus!
 Coola kompisar som fick betygsätta festivalen och det blev......
 .....tummen upp!!!

1 kommentar:

  1. Var ju perfekt att du kunde jobba halvtid medan Lilian bodde hos er. Då fick du ju lite gjort på jobb samtidigt som du fick många timmar ihop med henne/dem. :-)

    Hbg-festivalen har vi aldrig varit på, det verkar kul, och om man läser på fb så har halva Gislaved och Anderstorp varit där i år.

    Ha en bra vecka - ses på söndag! :-)

    SvaraRadera