söndag 14 juli 2013

Huset har luktat solkräm hela veckan och golven har känts sandiga inomhus, precis som det ska vara när man har semester och är på stranden om dagarna. Det är verkligen härligt att bo så nära havet som vi gör, vi är på plats efter 4 minuter i bilen! Kusin Gabriel har sovit här en dag och var med oss på stranden och bästa sällskapet Filippa med barnen har varit med nästan varje dag också.

Markus göms i sand!



I torsdags kväll kom Sophie, Henrik och Tekla. Vi fick hembakat knäckebröd som är himmelskt gott och min nya favoritfrukost.
 Max var väldigt omhändertagande hela kvällen och tyckte det var riktigt mysigt med Tekla hos honom. De var i trädgården, det hoppades studsmatta, plaskades i poolen, tittades på tv, lektes med leksakerna och det slank ner en del pop corn. Fina ungar!

Vi grillade och satt och pratade i många timmar, en mysig kväll med våra fina vänner. Styrka och kärlek när den är som störst, en sekund i taget, ett andetag i taget. Läs gärna Sophies otroligt starka ord i hennes blogg, livet blir aldrig sig likt och alla kan vi ta lärdom om vad som är viktigt i livet.
http://med-barnen-i-handen.blogspot.se/

I går hade vi ännu en stranddag tillsammans, det gäller verkligen att njuta av de dagarna som är fina!




När vi kom hem hann jag ta 20 minuter på löpbandet (Nicke tog en löprunda på stranden när vi var där) men sen fick vi sätta fart och köra till Tomelilla där det var kalasdags för Julia och Tommy! Vi bjöds på massa gott grillat....

 Morfar och Lena hade med sig sin hund Oscar. Såååå skönt att bli kliad på magen!
 Tokungen!
 Morfars husbil är SÅ spännande att kika på och givetvis var vi inne i den en stund. Perfekt att kunna köra på kalas och ha övernattningsmöjlighet efter vinet =)
Tack Julia och Tommy för ett mysigt kalas och vi var väldigt, väldigt mätta när vi körde hem! I dag har vi haft städ- och fixardag här hemma. Det var väldigt välbehövligt eftersom dammråttorna inte kommer i första hand när det är soligt och strandväder. Nicke åkte till Ica Maxi och handlade lite och då tog jag en powerwalk/joggingrunda på drygt 7 km. Gjorde dock ganska ont i dag i muskeln, lite mer åt insidan så jag hoppas att det är träningsvärk eller någon annan påfrestning som orsakade det, inte att skadan är sämre igen. Känns inte mer så fort jag kom hem och hade sträckt ut lite.

I morgon bär det av till Köpenhamn och tivoli med Filippa, Fredrik och grabbarna. Ska bli riktigt roligt att komma dit, vi har inte varit där på många år. Åka karusell & äta karamell!

1 kommentar:

  1. Så mysigt, och sophies blogg läser jag. Ni ger henne styrka. Fint av Max med tekla.

    SvaraRadera