tisdag 16 juli 2013

I går åkte vi till Tivoli i Köpenhamn tillsammans med Filippa, Fredrik, Noah och Sam. Vi möttes på tågstationen och så blev det tåg, båt och tåg igen innan vi var framme vid 11 när det öppnade.
Bästa kompisarna!

Lilla Sam gjorde sin premiär på tivoli endast tre månader gammal men han gillade bäst att åka i Filippas sele, det räckte gott med "karusell" för honom. Nu är vi redo att åka!

 Underbara Fredrik åkte allt med Markus, även de karusellerna där Markus fega föräldrar backade. Vi höjde dock tempot lite i Pariserhjulet!!
 Lite lugnare varianter finns ju också.....
 Grabbligan!
 Japp, crazy family!


 Vi åt supergott, hittade ett ställe där man kryssade i sin meny och lämnade sen in den för beställning.
 "Hmmm....vad är det Markus äter?"
 Vi åkte en tur med tåget!

 Lite sockervadd och annat gott slank ner - som sig bör!
En underbart rolig dag med fina vänner, alltid många skratt, vi hjälps åt med allt och det flyter på avslappnat och lätt. Vi tar varandras barn i handen, kör en barnvagn när det fattas en hand, åker karuseller med varandras barn (tack ännu en gång Fredrik för att Markus fick åka alla "värstingar" med dig), torkar en kladdig hand eller håller en öl åt den åkande! Vi lämnade Tivoli vid 20.30 och var hemma i Gantofta vid 23 tiden, helt slut allihopa. Tack fina familjen L för sällskapet!

I dag tog vi en lugn förmiddag, grabbarna låg länge och tittade på tv, jag tog lite tvätt och klockan hann bli lunchtid innan vi bestämde oss för att åka till stan. Vi stannade på Subway och köpte vars en smörgås som vi sen satt på Tropical Beach och åt. Våra fina pågar!
 Vi gick till skateparken som ligger nere vid kajen och de hade bara hunnit åka en liten stund när det kom brandbilar. Snacka om total lycka när Max kunde titta på brandmännen som skulle dyka precis där!
 Det blev lite strosande längs Norra Hamnen och vi satte oss och åt en glass!
Det blev mysiga timmar i stan, perfekt en dag som var lite mulen. När vi kom hem tog jag löpbandet och Nicke drog ut på en inlinesrunda. Resten av kvällen har vi myst med god mat, lite bollspel i vändzonen och nu hejar vi givetvis på tjejerna i fotbollen!

1 kommentar:

  1. Mysigt att kunna dra över till K-hamn och Tivoli över dagen. Har bara varit där en gång och då ösregnade det så mycket och åskade att de fick stänga av flertalet åkattraktioner. :-/

    SvaraRadera