onsdag 3 juli 2013

Huvudvärk...

I förmiddags körde jag hem för att öppna upp för två killar som skulle komma och ta bort vår tank i källaren. I bilen på väg hem började jag förlora synfält och det blev ljusa fläckar  när jag försökte fokusera blicken. Tänkte att det släpper nog och körde tillbaka till jobb, men det blev ännu värre. Jag fick lägga mig på soffan och till sist fick pappa köra mig hem. Jag kunde vifta med hela vänster arm vid sidan av huvudet men jag såg den inte ändå! Tur att pappa kunde lugna mig lite (han får ofta migränanfall) då jag faktiskt blev ganska rädd, symtomen är väldigt lika stroke (tappar synfält och min vänstra arm domnade bort).
Väl hemma låg jag på soffan i fyra (!)timmar och efter tre värktabletter släppte det. Jag hoppas att det inte kommer fler sådana här för roligare kan man ha...

I källaren håller vi på att renovera två rum som inte fått så mycket kärlek sen vi köpte huset. Den gamla tanken....


.....åkte ut i dag!
Vi håller på att måla väggar och dörrar i dessa två rummen och sen ska vi lägga grå klinker. Det första rummet blir ett extra sovrum och det gamla pannrummet ska bli gym och extra förvaringsutrymme.

I morgon jobbar jag som vanligt och på fredag blir det halvdag, sen kör vi till Stockholm. Vädret visar fint både till helgen och nästa vecka, vi får hoppas att det blir lite sol och bad nu när vi ska vara lediga. Trots lite solstrålar så plockar vi många jordgubbar i våra odlingslådor varje dag. Förra året satte jag små sticklingar och i år kan vi skörda massor!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar