lördag 14 december 2013

 Sitter i soffan här hemma i mina mjukisbyxor jag fick i present i dag, ljusen har snart brunnit ner på alla ställen, Nicke kikar på MMA på tvn och jag tog datorn för att få ner två fina dagar på pränt.
I går var det lucia och Max fick första gången gå luciatåg med sina nya kompisar och det gjorde han med bravur! Vår älskade lilla nisse som sjöng massor med sånger och han bjällrade så fint till "Rudolf med röda mulen". Fina unge, så stolta vi är!


Efter luciatåget fick alla sitta och fika på medhavd fikakorg, innan vi sen körde till jobb. Bästa kompisarna sida vid sida - som alltid.
 På jobb var det otroligt mycket att göra så tiden gick riktigt fort. Dagen förgylldes med ett besök av svärföräldrarna som kom med blommor och presentkort på Väla. De kunde tyvärr inte vara med på kalaset i dag så de kikade förbi och gratulerade.
 I morse fick jag sång och paket av mina älskade grabbar. I paket fanns ett par nya mjukisbyxor (invigs nu), ett presentkort på nagelsalong (jag har aldrig fixat mina naglar!) och en ny träningsmatta. Mitt i prick - tack älskling för att du alltid lyckas!

Vi åt frukost vid tvn och såg julkalendern innan vi gjorde oss i ordning för Max fotbollsträning och sen en sväng till Systembolaget och Ica Maxi. Vi hade även bestämt att vi skulle köpa gran i dag och det fixade vi lämpligt nog utanför Ica Maxi också.
 Max hjälpte till med granen!
Grabbarna klädde granen tillsammans, nu är vi redo för jul också!
 Jag förberedde inför kvällens kalas och Nicke och Markus körde till fotbollsträningen för Markus lag. Vi blev inte lika många i dag som vi brukar, vi är ju normalt ca 25 personer vid födelsedagar men i dag blev vi bara 16 stycken. Jag gjorde tre sorters smörgåsar som vi la på vars en tallrik, med lite tillbehör som tomat och ost. En macka med sill och ägg....
 ....en med köttbullar och rödbetssallad....
 ....och en med räkröra (som jag glömde fotografera). Till fika blev det lussekatter, saffranskaka, choklad och andra godsaker. Vi spelade även en runda "Vem svarar först?" och det blev många goda skratt och klurigheter att svara på.

En riktigt mysig och rolig kväll med min fina, stora familj.








Fick duschcreme, lotion, halsband, skiva, stöpt ljusstake, handdukar, doftljus, Victoria Secret body mist, fotoram och annat smått och gott.



Tusen tack alla fina som har gratulerat mig i dag, jag uppskattar varje sms, Facebook-hälsning, paket, sång och telefonsamtal oerhört mycket. Jag brukar inte fira min födelsedag så mycket, det behövs inte paket för att göra mig glad och lycklig. Men det känns fint att få bli ett år äldre, att ha ännu ett år med underbara dagar med familjen, att få vara frisk och ha alla nära och kära runt mig. Det är värt att fira - varje år.

2 kommentarer:

  1. Vilken bra idé med julsmörgåsar! Gott att inte bara proppa i sig en massa fika och sött. :-) Jag tycker nog att du firar din födelsedag ganska mycket ändå. Mer än vad jag gör iaf. Vi samlas bara alla när det är jämna födelsedagar. Andra år känns det inte så noga med "kalas". :-)

    SvaraRadera
  2. Vi är så många när vi ses, därför blir det kanske "stort" i andras ögon. Jag har inte haft kalas de senaste åren så i år när det var en lördag passade det bra :-) Har uppskattat att vi gått ut och ätit tillsammans med familjen, det är också lyx att inte fixa mycket hemma.

    SvaraRadera