söndag 8 december 2013

 Fredagen var verkligen annorlunda, jag fastnade i en bilkö till jobbet och där blev jag sittande i en hel timme. Hamnen hade stängt pga stormen och då kom inte vi i heller ner till vårt kontor. Efter något samtal lyckades vi komma in genom en av hamnen grindar för personal och jag kunde öppna kontoret strax efter 8 i stället för 7 som vi ska öppna. Det var en och annan container som hade blåst ner på hamnens område. Otroliga vindar som kan kasta ner dessa flera ton tunga containrar...


I går vaknade vi upp till snö, äntligen!! Vi satte oss vid tvn och såg julkalendern och åt frallor till frukost, en riktigt myslördag med grabbarna.


 Markus var inte sen ut.....
 Max var först på fotbollsträning och sen är han kom hem var han också ute i snön.
 Jag fick storhandlat på Maxi och sen var det dags för Max att gå på kalas. Redo med paket!

Markus var på fotbollsträning 13-14 och sen hämtade jag och Nicke honom och så körde vi direkt till Häljarp där det var två innebandymatcher. Max följde med Noah hem efter kalaset och kunde leka där under tiden vi hejade på Markus och kompisarna!

Vi brukar alltid ha massa roligheter på helgerna men denna lördagen var lite extra välfylld=) När vi kom hem fixade vi till oss och sen var det bara att gå till grannarna där vi var tre inbjudna familjer hem till J och M. Så de fyra "unga" familjerna i gatan skulle lära känna de senast inflyttade och det blev verkligen en rolig kväll. Vi bjöds på massa god mat, glasen var välfyllda hela kvällen, det pratades, skrattades och alla goa ungar lekte fint hela kvällen. Det blev italienskt i tre rätter, supergott och uppskattat. Tusen tack för en fantastisk kväll!


Hela familjen somnade vid midnatt men det har ingen betydelse för våra barn, de vaknade lika tidigt i dag som vanligt...jäsp....Men Nicke skulle upp och jobba ändå så sovmorgon var inte så aktuellt. Jag och grabbarna har myst hemma med lussekattsbak, pepparkakshus och sen har de haft vars en kompis och lekt med.
 Hyacinter på plats!
 Mamma hade bjudit in till glöggmingel kl 16 och där var lika fint som vanligt och hon hade ordnat med så mycket gott...
 ....glögg, ostar, kex, pepparkakor, frukt, godis......
 ......mer italienskt.....!

Tommy, Julia och Max.

 Vi tog en bild på mamma och oss systrar, denna skulle mammas nyfunna syster få att kika på=)

 Många fina vänner till mamma och familjen!
 Julia och Albin.
Tusen tack mamma för en superfin kväll, du är makalös på att ordna gott och fint!

1 kommentar:

  1. Ja den här hösten har minsann bjudit på en och annan storm.. Helt otroligt vilka krafter vi pratar om när containers kan välta/flytta sig!

    Mmm, jag vill också mingla hos din mamma någon gång - det ser alltid så gott ut det hon serverar!

    Ha en fin luciadag!
    KRAM

    SvaraRadera