tisdag 17 december 2013

 I söndags började Nicke lägga klinker i extra rummet i källaren. Äntligen ska vi slippa se det orange golvet - hurra! Efter att ha mätt ut så var det bara att börja, med lite hjälp av bästa "langaren" i Gantofta!

Finns ju inga raka väggar i ett hus från 70-talet så det det gällde att börja med en rak linje för att resten av läggningen skulle bli bra.

 Sen blev det till att skära alla som skulle ligga i ytterkant.....
 Jag fixade med barn, knäckebrödsbak, utelek, städ efter kalaset och såg till att alla var mätta och belåtna hela dagen. Så visst "la vi klinker tillsammans" ;-)
 I går kom svärfar och hjälpte till några timmar och de fick lagt klart hela rummet.
 Nu ska det bara fogas och sen rengöras!
 Det blev träning i källaren när Max hade somnat, sen var det 2 x trötta Johanssons som la sig. Markus lyckades ha mardrömmar i natt och väckte oss vid 4 tiden, sen kunde jag inte somna om. Det var aningens segt att gå upp klockan 6.

När jag kom hem tog jag ett pass på crosstrainern direkt, det passade bra då Max var trött och bara ville mysa en stund i soffan. Vi åt middag när Nicke kom hem från jobbet och sen gick vi alla fyra till avslutningen på innebandyn. Nicke hade tagit med sig målvaktsutrustningen så alla barnen fick skjuta på honom. Gissa om det var uppskattat?
 Markus lyckades göra mål på pappa!
 Alla barnen fick julfika som avslutning och Nicke och Kim fick vars en fin korg med godsaker från barnen och föräldrarna. Nu håller laget julledigt och kör i gång igen när skolan börjar efter jullovet.

1 kommentar:

  1. Klinkers är snygg och lättstädat! :-) Det blir det i källaren sen med när Marko är klar med väggar och dörrar och det finns inga räta väggar i ett 50-tals hus heller kan jag meddela. ;-)

    SvaraRadera