söndag 9 februari 2014

Det är lite skillnad på våra lördagar och söndagar konstaterade vi i dag. Lördagen är full med fotbollsträningar, storhandling, kalas och andra roligheter, sen håller vi lugnare tempo på söndagen. Vilodagen? Nåja, Nicke jobbar ju varannan söndag så någon vilodag blir det ju inte alltid för honom. Men att följa med barnen på träningar är ju något vi älskar att göra, knappast något "hårdgöra"!

I går gick Nicke och Markus med Max på hans fotbollsträning mellan 10-11 och då passade jag på att köra och storhandla. Det blir en del till en familj på fyra för en dryg vecka....

 
En liten lunchpaus hemma och sen var det dags att köra Max till ett barnkalas och sen var jag med Markus på hans fotbollsträning. Grabbarna och tjejerna fick verkligen jobba stenhårt och jag är imponerad över hur duktiga de är.

När vi kom hem hade Nicke hämtat upp Max på kalaset och han höll mig sällskap i källaren när jag tränade. Jag har absolut den sötaste PTn som hittar på sina egna övningar med ett leende!

Mamma fyllde 64 i går och givetvis skulle vi fira henne hemma i Viken. I går var det också en speciell kväll för vi skulle få träffa mammas syster Eva och hennes man Ingmar för första gången. Mamma och Eva hittade varandra för några månader sedan och det har så klart varit väldigt roligt och känslosamt för båda två. Tänk, jag fick en moster!!

Ellen, Malin och Albin!

Hela stora gänget fick gott "plock" och bubbel till förrätt. Samtalsämnena tog aldrig slut....!!


Ellen visade kusinerna hur man spelar Rävspelet - undrar vem som vann?


Långbord och massor med god mat, mamma kan verkligen fixa gott!

Eva och mamma - så lika på så många sätt. Fantastisk story (som är sann!) att två systrar kan hitta varandra i vuxen ålder och att det känns så rätt och naturligt.

Inte alltid det är så roligt att lyssna på de vuxna....

Tusen tack mamma för en härlig kväll, god mat, många skratt och mycket mys. Grattis ännu en gång på din födelsedag!

I dag var det mysbyxor på hela familjen till lunchtid. Vi åt frukost vid tvn, kikade på OS, grabbarna har spelat lite, ett varv med dammsugaren...

....och lite bak av kaka och pannkakor med min allra bästa hjälpreda.

Markus kompis V kom och följde med oss till simhallen där Max hade simskola som vanligt och sen blev det bad och lek tillsammans. Det är så roligt att sitta och titta på Max när han kämpar med att flyta, crawla och göra delfinhopp. Plötsligt så lossnar det och så kan han det som kändes omöjligt förra gången, han skiner som en sol och gör tummen upp mot oss!

På vägen hem tog vi en liten snabbfika hos Nickes föräldrar och sen blev det tacos, inspelat Fångarna på fortet och MYCKET syskonbus......

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar